3D Retinol Intenzív Feszesítő arckrém teszt

3D Retinol Intenzív Feszesítő arckrém
3D Retinol Intenzív Feszesítő arckrém

Ütős beltartalom, szolid áron

  •  Kedvező ár
  •  Lenyűgöző ráncellenes összetétel
Aktuális ár

3D Retinol Intenzív Feszesítő arckrém - részletes információk
Márka Eveline
Minden

Ezt a krém is tökéletes példa arra, hogy nem feltétlenül kell csillagászati összegeket kifizetnünk egy remek ránctalanító készítményért.  Az Evelin 3D intenzív feszesítő krémjét, ami mindenféle bőrtípushoz ideális, azért válogattam be a toplistára, mert kedvező összetétele igazán barátságos árral párosul.

A 3D Retinol System a bőrfeszesítő, ránccsökkentő retinol mellett hidratáló hialuronsavval és proteinekben, valamint ásványi anyagokban gazdag tengeri algával kényezteti a bőrödet.

Sőt! További hatféle tápláló összetevővel (selyemkivonat, D-panthenol, allantoin, A-, E-, és F-vitaminok, olivaolaj, karbamid) turbózza fel ezt a gazdag krémet. Az Eveline 3D Retinol intenzív feszesítő bőrfiatalító használatát bőröd gyorsan meghálálja: sokkal lágyabb és rugalmasabb lesz, a finom ráncoknak búcsút inthetsz, és még a szem alatti kellemetlen táskákat is képes mérsékelni ez a kis szuper krém. Bátran használhatod nappal és éjszaka is, mert könnyű, finom textúrájú állagának köszönhetően nem nehezíti el a bőrödet.

A termék kiváló összeállítását sajnos némileg árnyalja, hogy parabéneket és többféle kellemes illatanyagot is tartalmaz, ami azonban főként az érzékeny, irritációra hajlamos bőrűek számára okozhat kellemetlen tüneteket.

3D Retinol Intenzív Feszesítő arckrém összesítő vélemény

Előnyök:

  •  Kedvező ár
  •  Lenyűgöző ráncellenes összetétel

Hátrányok:

  •  Többféle illatanyagot és parabént tartalmaz
  •  Tartósítószer található benne

További tesztek