Airbi AIRWASHER párásító teszt

Airbi AIRWASHER párásító
Airbi AIRWASHER párásító

Nagy teljesítményű légmosó

  •  Nagy teljesítmény, akár 45 m2-ig használható
  •  Több lépésű levegőtisztítás
  •  Nagy méretű tartály
  •  Egyszerű használat
Aktuális ár

Airbi AIRWASHER párásító párásító - részletes információk
Márka Airbi
Pára típusa
Párásító teljesítmény
Víztartály mérete

Ha többre vágysz az egyszerű párásításnál, akkor a legjobb helyen jársz. Ez a készülék ugyanúgy képes növelni a levegő páratartalmát, mint bármelyik társa, sőt kifejezetten jó hatásfokon teszi ezt. Emellett viszont légtisztítóként is funkcionál, így képes még tovább javítani az otthoni légminőséget. 

Egy hideg párával működő masináról van szó, ami alacsony 8 wattos fogyasztás mellett képes kiváló teljesítményt produkálni. Óránként akár 250 milliliter nedvességet juttathat a levegőbe, ami bőven elegendő nagyobb helyiségek, de akár egy-két szobás lakások párásítására is. A gyártó leírása szerint 45 m2-ig használható effektíven a készülék. Pozitívum még, hogy viszonylag ritkán kell majd újratöltened, a víztartály ugyanis kifejezetten nagy méretű: 4,5 literes.

Egyszerűen kezelhető érintőképernyős irányítópanellel rendelkezik, amin könnyedén elvégezheted a legfontosabb beállításokat, mint a páratartalom elérni kívánt szintje vagy a ventilátor sebessége. Emellett rendelkezik egy beépített nedvességérzékelővel is, így képes automatikusan szabályozni a működés erősségét.

Ahogy már fentebb is említettem ez a légmosó nem csak párásítja, de tisztítja is a levegőt. Ennek az elsődleges eszköze egy apró rétegekből álló henger, amin megtapad a víz. Ezen halad át a levegő, eközben pedig a benne található porszemek, pollenek és egyéb szennyeződések megakadnak és a hengeren maradnak. A készülék antibakteriális szűrővel rendelkezik, így a szerves szennyeződésekkel is képes elbánni. Egy másik hasznos funkció az ionizáció, ami képes elpusztítani a spórákat, vírusokat és bacilusokat is. Ennek a használata azonban nem ajánlott olyankor, amikor mi is a szobában tartózkodunk. 

Érdemes még megemlíteni az alacsony zajszintet, ami 24 és 30 dB között alakul, az aktuális működési erősségtől függően. Ez azt jelenti, hogy nyugodtan használatod a készüléket akár hálószobában is, mert nem fog zavarni az alvásban.

Mindent összevetve ez egy nagyon hasznos, jó teljesítménnyel rendelkező és megbízható masina. Az ára magasabb, mint egy hagyományos párásítóé, de annál azért jóval több mindenre is képes.

Airbi AIRWASHER párásító párásító összesítő vélemény

Előnyök:

  •  Nagy teljesítmény, akár 45 m2-ig használható
  •  Több lépésű levegőtisztítás
  •  Nagy méretű tartály
  •  Egyszerű használat

Hátrányok:

  •  Magasabb ár

További párásító tesztek