Alcor SnugBook Q1411 laptop teszt

Alcor SnugBook Q1411 laptop
Alcor SnugBook Q1411 laptop

Ha a legolcsóbbat keresed

  •  Roppant olcsó ár
  •  Egyszerűbb felhasználáshoz tökéletesen megfelelő hardverek
  •  Szép megjelenés
Aktuális ár

Alcor SnugBook Q1411 laptop laptop - részletes információk
Márka Alcor
CPU Intel Atom x5-Z8350
RAM 4 GB
GPU Intel HD Graphics 400
Tárhely 32 GB FlashDrive

A következő laptopot azoknak ajánlanám, akik számára az ár az elsődleges szempont. Bőven százezer forint alatt hozzájuthatsz és ebben már az operációs rendszer ára is benne van! Teljesítmény szempontjából az Alcor gépe nem ígér sokat, de azt maradéktalanul teljesíti.

A processzor egy alacsony fogyasztású Intel Atom x5-Z8350, grafikus vezérlőként pedig az integrált Intel HD Graphics 400 chip szolgál majd. 4 GB RAM és 32 GB FlashDrive tárhely található még a gépben. A fenti hardverek egyszerűbb programok futtatására, filmezésre és böngészésre kiválóan alkalmasak. Ennél többet pedig nem is érdemes elvárni a SnugBook-tól.

Külsőre egyébként kifejezetten megnyerő laptopról van szó, ami mindössze 1,28 kilogrammot nyom. Kiemelném még a 14 inches kijelzőt, ami meglepő mód IPS paneleket és FullHD (1920×1080) felbontást kapott.

Van még microSD kártyaolvasó, egy 0,3 megapixeles webkamera, egy miniHDMI és három darab USB csatlakozó, de ezzel nagyjából ki is veséztük ezt az beugró kategóriás gépet.

Kedvező ár és ehhez tartozó gazdaságos teljesítmény. Ezt tudja az Alcor SnugBook Q1411. Ha olcsó gépet keresel, akkor bátran tudom ajánlani őt.

Alcor SnugBook Q1411 laptop laptop összesítő vélemény

Előnyök:

  •  Roppant olcsó ár
  •  Egyszerűbb felhasználáshoz tökéletesen megfelelő hardverek
  •  Szép megjelenés

Hátrányok:

  •  Komolyabb programokhoz vagy játékokhoz nem lesz elegendő a SnugBook

További laptop tesztek