Altapharma A-Z Multivitamin Tabletta teszt

Altapharma
 A-Z Multivitamin Tabletta
Altapharma A-Z Multivitamin Tabletta

Egy multivitamin túlzások nélkül

  •  Szuper ár
  •  Három havi adag
Aktuális ár
A termék nem kapható, mások ezekből választottak helyette:
Nutraceutics Multi40 multivitamin
Nutraceutics Multi40 multivitamin
Aktuális ár
Vitaful Women’s Multi női multivitamin, gumivitamin
Vitaful Women’s Multi női multivitamin, gumivitamin
Aktuális ár
BioTech Multivitamin for woman
BioTech Multivitamin for woman
Aktuális ár

Altapharma A-Z Multivitamin Tabletta multivitamin - részletes információk
Márka Altapharma
Formátum Tabletta
Kiknek Felnőttek

Szolid árú, tisztességes multivitamin készítmény, ami nem ígér sokat, de szinte mindenből hozza az elvárt napi minimumot.

Azt tapasztalom, hogy a multivitamin piacon szeretnek mega-dózisokkal és turbófokozatra kapcsolt készítményekkel lenyűgözni bennünket, pedig nem mindenkinek van erre szüksége. Természetesen, ha keményen sportolsz, komoly erőkifejtéssel járó fizikai munkát végzel, vagy a táplálkozásodban jócskán akadnak hiányosságok, akkor hasznosak ezek a cuccok.

Egy kiegyensúlyozott, okos étrend mellett azonban felesleges ilyesmivel tömnöd magadat, ugyanakkor szükséged lehet egy bázis készítményre, ami finoman megtámogat a problémásabb időszakokban (pl. az őszi-téli szezonban).

Az Altapharma A-Z  Multivitamin az összes vitamint tartalmazza, emellett a legfontosabb nyolc ásványi anyag is megtalálható benne. Minden vitaminból hozzájutsz a napi százszázalékos javasolt beviteli értékhez; ám  az ásványi anyagokból némileg kevesebb ez az arány. A termékcímkét áttanulmányozva úgy gondolom, hogy a cink-bevitel az, amit érdemes pótolnod emellé a termék mellé.

Az Altapharma multivitaminjának azonban van egy nagy erőssége, ami mellett nem mehetünk el szó nélkül: ez pedig az igen kedvező ár és kiszerelés kombó. Mivel a doboz 100 db tablettát tartalmaz, amiből mindössze napi egyre van szükséged, ezért az árért több, mint három havi multivitamin-adaghoz fogsz hozzájutni. Nem rossz, ugye?

Ezzel pedig simán kihúzol egy – a vitamin-és ásványi anyag bevitel szempontjából húzósabb – téli szezont.

Az Altapharma A-Z Multivitamin tabletta a család felnőtt tagjainak egy jó kis kompakt készítmény, amiből érdemes lehet egy dobozzal otthon tartani, és ami glutén-és laktózmentes táplálkozás mellett is használható.

Altapharma A-Z Multivitamin Tabletta multivitamin összesítő vélemény

Előnyök:

  •  Szuper ár
  •  Három havi adag

Hátrányok:

  •  Csak a napi elvárt tápanyag minimumot hozza

További multivitamin tesztek