AMICA TXB 115 TCRBKX gőzsütő teszt

AMICA TXB 115 TCRBKX gőzsütő
AMICA TXB 115 TCRBKX gőzsütő

A belépőkategóriás gőzsütő

  •  Kiváló ár/érték arány
  •  11-féle funkció
  •  Szupergyors felfűtés
  •  Teleszkópos sütősín
Aktuális ár

AMICA TXB 115 TCRBKX gőzsütő gőzsütő - részletes információk
Márka Amica
Űrtartalom 77 L
Sütési funkciók Grill, Körkörös fűtőelem, Gőzölős sütés
Víztartály -

Lépjünk be a gőzsütők világába ezzel a barátságos árú hatalmas (77 L) multifunkcionális sütővel, ami nem fog hét nyelven beszélni, viszont tisztességes sütési és kényelmi funkciókat rejteget.

Nagyon kellemes, időtlen dizájnt nyújt a rozsdamentes acél kivitel, amely minden konyhai kialakításhoz kiválóan illeszkedik, könnyen karbantartható és remekül néz ki.

Ennek a belépőkategóriás terméknek azonban a funkciói azok, amelyek igazán meg fognak lepni, hiszen ebben az árkategóriában igencsak egyedülállóak.

Összesen 11 funkció áll rendelkezésre – többek között sütés, grillezés, forró levegős sütés vagy SoftSteam gőzsütés. Ez utóbbihoz kevés vizet kell töltened a sütő alján lévő mélyedésbe, és aktiválnod kell a gőz funkciót. Itt tehát nem egy különálló víztartály segít a gőzképzésben, így nem tudsz finom gőzszabályzást sem végezni. Ugyanakkor azt gondolom, ebben az árkategóriában ez nem is elvárható.

A sütőre nem lehet azonban panasz: a masina szuper gyors fűtést kínál, kb. négy perc alatt elérheti a 150 ° C-os hőmérsékletet, ami 20 százalékkal gyorsabb a szokásosnál. A hatékony sütésről a kör alakú fűtőszállal gondoskodik, ami a sütőtér minden pontján egyenletes hőmérsékletet biztosít.

Az Amica TXB 115 TCRBKX sütő ajtaja nagy, hármas, tartós üveggel van ellátva, ami zavartalan belátást nyújt a sütőbe. Ezt támogatja a sütő belső részének felső halogén világítása is.

A kényelmi funkciók közül a teleszkópos sütősínt emelném ki és a csodaszép világos érintőképernyős kezelőpanelt, ami könnyű, intuitív programozást tesz lehetővé. A panelba süllyeszthető elegáns, háttérvilágítással rendelkező és ergonomikus nyomógombok a kezelőpanel egyszerű karbantartását teszik lehetővé.

A praktikum listára mindenképpen felkerül, hogy az üveg könnyen szétszerelhető és gyorsan tisztítható, a sütő maximális tisztaságáról pedig a katalitikus öntisztítás gondoskodik, ami magas hőmérsékleten eltávolítja az összes szennyeződést és zsírt.

Ez a nagyon barátságos árú, gőz-jellegű sütő elérhető közelséget jelent azoknak is, akik nem szeretnének mélyen a pénztárcájukba nyúlni.

AMICA TXB 115 TCRBKX gőzsütő gőzsütő összesítő vélemény

Előnyök:

  •  Kiváló ár/érték arány
  •  11-féle funkció
  •  Szupergyors felfűtés
  •  Teleszkópos sütősín

Hátrányok:

  •  Fapados gőzfunkció

További gőzsütő tesztek