Apple Magic Mouse 2 vezeték nélküli egér teszt

Apple Magic Mouse 2 vezeték nélküli egér
Apple Magic Mouse 2 vezeték nélküli egér

Alma minőség

 •  Felhasználóbarát kialakítás
 •  Gesztus alapú mozgásfelismerés
 •  Szuper stílusos megjelenés
 •  Igazi Apple minőség
 •  Gyors töltés
Aktuális ár

Apple Magic Mouse 2 vezeték nélküli egér egér - részletes információk
Márka Apple
Csatlakozás Bluetooth
Technológia Lézeres
DPI 1300 DPI
Gombok száma 2

Az Apple termékek sokszor felbukkantak már az oldalon, és most itt az ideje, hogy az egér toplistánkon is képviseltessék magukat. Nem véletlenül szoktam őket ajánlani, ugyanis van néhány közös vonásuk ezeknek a kütyüknek. Megbízhatóak, minőségiek, felhasználóbarát kialakítással rendelkeznek, stílusosak. Ezek pedig mind olyan dolgok, amik fontosak lehetnek, ha jó vásárt szeretnél csinálni.

De mit is tud az Apple Magic Mouse második kiadása? Az első kérdés, ami felmerülhet benned, ha ránézel, hogy várjunk, ez tényleg egy egér? Tudom, nekem is pontosan ez jutott eszembe. Hol vannak a gombok? Hol a görgő? Ez nem csak egy apple logóval ellátott lámpa? És nem!

Azt gondolom, hogy az Apple ennél az egérnél is hozta azt a színvonalat, amit elvárunk tőlük.

A készülék ugyanúgy rendelkezik jobb és bal klikkel, mint bármelyik hagyományos egér. A görgő pedig.. Szóval a görgő helyett egy mozgásérzékelős felületet kapott ez az egér. Amivel tökéletesen tudsz görgetni is, de emellett van még egy hatalmas előnye. Ez pedig, hogy más kézmozdulatokat is felismer. Így egyéb okosságokat is tudsz majd rajta csinálni, mindössze egyetlen új mozdulattal.

Amennyire lenyűgöző ez a termék dizájn és innováció szempontjából, pont annyira nem kiemelkedő ha a nyers számokról beszélünk. De hát ez azért valamennyire amúgy is jellemző az Apple termékekre. Vezeték nélküli Bluetooth csatlakozással rendelkezik. Az érzékenysége pedig 1300 DPI körül van, ami teljesen oké, de semmiképp sem kiemelkedő. Ennek ellenére az össz felhasználói élmény nem csorbul egyáltalán. Sőt. Még így is elég szuper cucc ez.

Ami nagy előnye ennek az egérnek, hogy akár jobb és balkezesek is tökéletesen használhatják, hiszen teljesen szimmetrikus. Viszont azzal számolnod kell, hogy egy kicsit laposabb, mint sok másik modell. Szóval ha inkább behajlított ujjakkal szoktad az egeret fogni, akkor nem biztos, hogy ezt annyira szeretni fogod.

Amiről még érdemes szót ejtenünk az a töltés. Beépített akkumulátorral rendelkezik a kicsike. Nagy előnye, hogy nagyon gyorsan tölt. Egy két perces töltéssel akár egy teljes munkanapot kibír. Vagy 2 óra töltéssel akár egy hónapot. Ami azért elég jól hangzik.

Azt gondolom, hogy az Apple ennél az egérnél is hozta azt a színvonalat, amit elvárunk tőlük. Valamivel természetesen magasabb az ára, de cserébe egy igazán stílusos és felhasználóbarát egeret kapsz, amit öröm lesz használni. Jó szívvel tudom ajánlani bármelyik Apple számítógép mellé.

Apple Magic Mouse 2 vezeték nélküli egér egér összesítő vélemény

Előnyök:

 •  Felhasználóbarát kialakítás
 •  Gesztus alapú mozgásfelismerés
 •  Szuper stílusos megjelenés
 •  Igazi Apple minőség
 •  Gyors töltés

Hátrányok:

 •  Magasabb ár

További egér tesztek