ASUS ZenBook Flip S laptop teszt

ASUS ZenBook Flip S laptop
ASUS ZenBook Flip S laptop

Kettő az egyben

  •  Használd tabletként vagy laptopként
  •  Elsőosztályú kijelző
  •  Kényelmes használat, strapabíró dizájn
Aktuális ár

ASUS ZenBook Flip S laptop laptop - részletes információk
Márka ASUS
CPU Intel Core i7-8550U
RAM 8 GB
GPU Intel UHD Graphics 620
Tárhely 512 GB SSD
Ár 3

Esküszöm, hogy nem paktáltam le az ASUS-sal, azt azonban bevallom, hogy jó magam is egy ASUS gépet használok már több mint három éve és maximálisan elégedett vagyok vele. Szóval következzen a listánk utolsó helyezettje, egy kettő az egyben laptop: az ASUS ZenBook Flip S.

Ugye ennél a kategóriánál alap a 360 fokban elfogatható kijelző. Jelen esetben ez egy Gorilla Glass érintőképernyő, ami 13,3 inches képátlóval, FullHD (1920×1080) felbontással és 300 nites fényerővel rendelkezik.

Ami meglepő lehet az a készülék súlya, ami mindösszesen 1,1 kilogramm. Ehhez egy időtálló, szilárd alumínium ház társul, amire szükség is lehet, hiszen a kettő az egyben gépek általában erőteljesebb használatnak vannak kitéve. Pont emiatt jó hír az Ergolift zsanér, amit az ASUS kollégái 20 000 kinyitási és becsukási cikluson keresztül teszteltek.

Mit rejt a ház? Processzorból egy Intel Core i7-8550U-val számolhatsz, amit 8 GB RAM egészít ki. A grafikus vezérlőt is az Intel adta, mégpedig az UHD Graphics 620 személyében.  A cuccaidnak sajnos kevesebb hely maradt. 512 GB SSD van a gépben, ám jó eséllyel ez egy kettő az egyben laptopnál elég is lesz.

Ezeken túl is van még néhány apróság: kettő darab USB-c 3.1 port, háttérvilágított billentyűk, beépített webkamera, Harman Kardon hangszórók és az ujjlenyomat olvasó. Az érintőképernyő pedig természetesen kompatibilis az ASUS Pen tollakkal.

Ez a gép pont azt tudja, amit egy kettő az egyben laptopnak tudnia kell, ami a rugalmas felhasználhatóság.

ASUS ZenBook Flip S laptop laptop összesítő vélemény

Előnyök:

  •  Használd tabletként vagy laptopként
  •  Elsőosztályú kijelző
  •  Kényelmes használat, strapabíró dizájn

Hátrányok:

  •  Ha nem fogod kihasználni a kettő az egyben funkcionalitást, akkor ablakon kidobott pénz

További laptop tesztek