Avalor ST taposógép teszt

Avalor ST taposógép
Avalor ST taposógép

Professzionális taposógép

  •  Számos funkció, beállítás és extra áll rendelkezésedre
  •  Elektronikus szabályozás, mágneses fékrendszer és lendkerék meghajtás
  •  Masszív, stabil kialakítás
  •  Professzionális edzőgép nem csak otthonra
Aktuális ár

Avalor ST taposógép taposógép - részletes információk
Márka inSPORTline
Típus Professzionális taposógép
Teherbírás 120 kg

Ez a taposógép már egy komolyabb kategóriát képvisel. Gyakorlatilag mindent tud, amit egy felső kategóriás készülék tudhat. Emiatt nem csak otthonra, de akár edzőterembe is bátran tudom ajánlani az Avalor ST modellt.

8 kilogrammos lendkerékkel, teljesen elektronikus vezérléssel és fejlett mágneses fékrendszerrel rendelkezik. Ezek kombinációja tökéletesen gördülékeny edzés biztosít, ami a lehető legjobban kíméli az ízületeidet. Nagy lépésmagasságával a comb és a popsi izmait fejleszti a leginkább.

Az ellenállás 20 fokozaton keresztül állítható, így egészen biztos, hogy hosszú ideig jelent majd kihívást a gép használata. Gazdag programválasztéka pedig még nagyobb változatosságot tesz majd lehetővé. 12 előre beállított edzés, 4 felhasználói program és a teljesítményhez vagy pulzushoz igazodó beállítások közül választhatsz majd. Sok edzőgéppel ellentétben a pulzusérzékelő itt nem a markolatban, hanem egy felcsatolható mellkaspántban található, ami sokkal pontosabb eredményeket ad.

Kijelzője nagy méretű és háttérvilágítással rendelkezik. Számos különböző adatot olvashatsz le róla: az edzés időtartamát, a szintet, a megtett távolságot, elégetett kalóriákat, a teljesítményedet, sebességedet, a percenkénti fordulatszámot és a pulzust. Mindez egy egyszerű és jól áttekinthető felületen jelenik meg.

Robosztus felépítése a képeken is jól látható. Stabil tartást biztosít a masszív súly és a talajkiegyenlítő rendszer. Az edzést pedig a tágas csúszásgátlóval ellátott taposók és a dupla kéztámasz teszi biztonságosabb. Ezek közül az egyik rögzített, a másik mozgatható. A készülék 120 kilogrammig terhelhető.

Taposógépek esetében ritkának mondhatóak az extrák, azonban ez a gép rendelkezik olyan alapvető kényelmi funkciókkal, mint a palacktartó vagy a tabletállvány. Ezen túl beépített zenelejátszó és USB töltő csatlakozó is található benne.

Stílusos megjelenésének és kényelmes használatának köszönhetően erre a taposógépre tuti könnyedén ráállsz majd.

Avalor ST taposógép taposógép összesítő vélemény

Előnyök:

  •  Számos funkció, beállítás és extra áll rendelkezésedre
  •  Elektronikus szabályozás, mágneses fékrendszer és lendkerék meghajtás
  •  Masszív, stabil kialakítás
  •  Professzionális edzőgép nem csak otthonra

Hátrányok:

  •  Magas ár

További taposógép tesztek