BaByliss Elegance 2100 hajszárító teszt

BaByliss Elegance 2100 hajszárító
BaByliss Elegance 2100 hajszárító

A külső megfog, a belső megtart

  •  Gyönyörű rosegold külső
  •  Szuper teljesítmény
  •  Jó ár-érték arány
Aktuális ár

BaByliss Elegance 2100 hajszárító hajszárító - részletes információk
Márka BaByliss
Teljesítmény 2100 W
Diffúzor Nincs

Ha vírusirtókról és internetes biztonságról van szó, akkor szinte mindenkinek a Norton ugrik be először. Nem véletlenül, hiszen az 1990-es évek eleje óta ismert és elismert szereplői a piacnak.

A Norton 360 Deluxe szolgáltatásuk egy teljes körű biztonsági csomag, ami elsőre kicsit drágábbnak tűnhet, viszont valóban mindent tartalmaz, amire csak szükséged lehet.

A megbízható vírusvédelem és a beépített tűzfal természetesen alapvető dolgok. Ezen felül azonban számos különböző hasznos extrát is belepakoltak ebbe a csomagba.

A fontosabb fájlokról automatikus mentést készít a program, amit az 50 GB-os felhő tárhelyen tárol majd. Plusz összegért cserébe lehetőséged lesz növelni is ezt a tárhelyet, ha esetleg nem lenne elegendő az ötven giga.

Az online böngészést a jelszókezelő és a szülői felügyeleti eszközök teszik biztonságosabbá, mind a saját, mind pedig a gyermekek számára. Emellett elérhető még egy jelszó kezelő szolgáltatás is, ami egy extra védelmi réteget jelent.

Ezen felül rendelkezik még a vírusirtó webkamera védelemmel is, illetve érdekes és hasznos funkció a személyes adatok figyelése. Ezzel elkerülheted, hogy az érzékeny adataid valahol az interneten feltűnjenek és illetéktelen kezekbe kerüljenek.

Pozitívum még, hogy a csomagban megtalálható a VPN szolgáltatás is, ami biztonságos és titkosított böngészést tesz lehetővé, ráadásul az adatforgalom és a sebesség sincs korlátozva. Annyit használhatod, amennyit csak szeretnéd.

Ha több készüléken is használnád a Norton 360 Deluxe csomagot, azt plusz összegért teheted majd meg. Ez viszont azt is jelenti, hogy ha csak egyetlen gépre van szükséged, akkor nem kell feleslegesen fizetned a ki nem használt licencekért.

Amit negatívumként tudnék megemlíteni, hogy a teljes vizsgálatok ideje alatt sajnos eléggé lelassul a számítógép, de ezen kívül szerencsére nem szokott probléma lenni a teljesítménnyel.

A Norton 360 Deluxe egy korrekt, mindenre kiterjedő csomag, aminek az egyik legnagyobb előnye a csomagban található korlátlan VPN használat.

BaByliss Elegance 2100 hajszárító hajszárító összesítő vélemény

Előnyök:

  •  Gyönyörű rosegold külső
  •  Szuper teljesítmény
  •  Jó ár-érték arány

Hátrányok:

  •  Nincs diffúzor

További hajszárító tesztek