Badoo társkereső teszt

Badoo társkereső
Badoo társkereső

Kaland vagy akár komoly kapcsolat

  •  Nagy felhasználóbázis
  •  Külföldiekkel is beszélgethetsz
  •  Számos érdekes funkció
Aktuális ár
A termék nem kapható, mások ezekből választottak helyette:
Cronos Társkereső Klub
Cronos Társkereső Klub
Aktuális ár
Randivonal.hu társkereső
Randivonal.hu társkereső
Aktuális ár
Szexrandi.hu társkereső
Szexrandi.hu társkereső
Aktuális ár

Badoo társkereső társkereső - részletes információk
Platform Mobil alkalmazás
Üzleti modell Ingyenes vagy fizetős
Felhasználóbázis Nagy

A Badoo-ról jó eséllyel hallottál már, hiszen nem csak itthon, de nemzetközi vizeken is elég népszerű alkalmazásról van szó. A Badoo eredetileg mobil applikáció volt, azonban rendelkezik weboldallal is, ahol pont ugyanúgy tudod használni.

Nagy előnye és egyben talán hátránya is ennek a társkeresőnek, hogy számos különböző érdekes és hasznos funkcióval rendelkezik. A fejlesztők folyamatosan újítanak és fejlesztenek, ami rengeteg remek eszközt ad a felhasználók kezébe. Másik oldalról azonban könnyű elveszni a felhasználói felületen és akik először járnak az oldalon, azoknak nehezebb lehet mindent felfedezni és megszokni.

Érdekes újdonság például az élő közvetítés, amivel az Instagram vagy Facebook livehoz hasonló videót indíthatsz, más felhasználók pedig üzeneteket vagy ajándékokat küldhetnek közben, amire közvetlenül reagálhatsz. Illetve van még egy, nehezebben megtalálható funkció, amivel celebekre vagy ismerőseidre hasonlító profilokat kereshetsz. Mila Kunis-t sosem fogod felszedni, de hátha találsz valakit, aki hasonlít rá? Nem is tudom, nekem egy kicsit fura ez a dolog, de biztos megvan a célközönsége.

Más párkeresőket az igen-nem jellegű játékban böngészhetsz, de kereshetsz akár tartózkodási hely alapján is. Üzeneteket azonban küldhetsz azoknak is, akikkel nem álltál párba.

A fentebb leírtak mind-mind elérhetőek ingyenes felhasználóként is, azonban a prémium előfizetés még ennél is nyújt. Egyből láthatod például azokat a felhasználókat, akiknek tetszettél vagy akik a kedvenceik közé pakoltak. Közvetlenül a legnépszerűbb vagy legújabb felhasználókkal csetelhetsz, vagy akár az igen-nem játékban leadott szavazataidat is visszavonhatod. Ha pedig nem szeretnéd, hogy mások lássanak téged, akkor láthatatlan üzemmódban is böngészhetsz. Szerintem a legnagyobb előnye a prémiumnak, hogy az elküldött üzeneteid kiemelt helyen jelennek meg más felhasználók számára, így könnyebben kitűnhetsz a tömegből.

Ezen túl vásárolhatsz krediteket is, amik a következő pluszokat nyújtják majd: előrébb kerülhetsz az igen-nem játékban, mókás matricákat adhatsz az üzeneteidhez, ajándékokat küldhetsz, kiemelést vehetsz a profilod számára és összességében többször kerülsz majd más felhasználók szeme elé.

A Badoo szerintem egy nagyon jó társkereső, ami komoly párkapcsolatot vagy kalandot keresőknek egyaránt kiváló lehetőséget biztosít. Ingyenesen is használhatod, azonban az igazi potenciálját a prémium előfizetéssel aknázhatod majd ki. Az előfizetés kicsit drágább, mint más oldalaknál, azonban ha hosszabb távra tervezel, akkor egy fél éves előfizetés áráért életre szóló prémiumot vásárolhatsz. Illetve még egy utolsó tipp: ha rövidebb távra vásárolnál előfizetést, akkor csekkold le a telefonos fizetési lehetőségeket, mert jóval olcsóbb árak vannak, mint a bankkártyásnál.

Badoo társkereső társkereső összesítő vélemény

Előnyök:

  •  Nagy felhasználóbázis
  •  Külföldiekkel is beszélgethetsz
  •  Számos érdekes funkció

Hátrányok:

  •  Nehezen kiismerhető felhasználói felület

További társkereső tesztek