BeConfident fogfehérítő szett teszt

BeConfident fogfehérítő szett
BeConfident fogfehérítő szett

Peroxid mentes fogfehérítés

  •  Komplett kezdő szett
  •  Természetes alapanyagok
  •  Gyengéd fehérítés
Aktuális ár
A termék nem kapható, mások ezekből választottak helyette:
Bio2You whitening fogfehérítő fogkrém
Bio2You whitening fogfehérítő fogkrém
Aktuális ár
Whitify fogfehérítő
Whitify fogfehérítő
Aktuális ár
Day Night szett fogfehérítő
Day Night szett fogfehérítő
Aktuális ár

BeConfident fogfehérítő szett fogfehérítő - részletes információk
Márka BeConfident
Fogfehérítő típusa Fogfehérítő gél

A következő fogfehérítő egy amerikai cég terméke, akik a ragyogó fehér mosoly mellett egy kis szójátékkal is elkápráztatnak minket. A „Be confident” kifejezés annyit tesz magyarul, hogy „Légy magabiztos” a dent szó azonban egyértelműen a fogászati kezelésre utal. Szerencsére nem a kreatív név az egyetlen, amit ez a termék nyújtani tud.

A BeConfident egyik legnagyobb előnye, hogy nem tartalmaz semmilyen peroxidot vagy olyan anyagot, ami roncsolná a fogzománcot. Kizárólag természetes és organikus összetevőkből készül. Fő hatóanyaga a nátrium-bikarbonát, ami a nyálban található enzimekkel keveredve segít a fogak fehérítésében.

A természetes alapanyagok semmit nem rontanak a hatékonyságán, számos pozitív visszajelzést találni a termékkel kapcsolatban.

A csomag tartalmaz egy tubus fogfehérítő gélt és három fogsínt, amikkel könnyedén felhelyezheted a gélt. Egy kezelés időtartama mindössze 15 perc, így nem okoz különösebb kényelmetlenséget. A szettben található még egy útmutató, ami segít eligazodnod a fogaid árnyalatát illetően és jobban mérhetővé teszi az elért eredményeket.

Kitűnő választás lehet ha csak most szeretnél belekezdeni a fogfehérítésbe, de valami komolyabb megoldásra vágysz, vagy ha előnyben részesíted a természetes alapanyagokból készült termékeket. A kezdő szettjük tartalmaz mindent, amire szükséged lehet. Ha elégedett vagy az eredménnyel, akkor érdemes lehet kipróbálnod a komolyabb szettjeiket, fogfehérítő tollaikat is.

BeConfident fogfehérítő szett fogfehérítő összesítő vélemény

Előnyök:

  •  Komplett kezdő szett
  •  Természetes alapanyagok
  •  Gyengéd fehérítés

Hátrányok:

  •  Kevésbé rugalmas fogsínek

További fogfehérítő tesztek