Bestway Kahawai SUP deszka teszt

Bestway Kahawai SUP deszka
Bestway Kahawai SUP deszka

Szuper SUP kedvező áron

  •  Stabil, biztonságos
  •  Nagy teherbírás
  •  Szuper ár-érték arány
  •  Tökéletes hosszabb túrákra is
Aktuális ár

Bestway Kahawai SUP deszka SUP deszka - részletes információk
Márka Bestway
Típus All-around deszka
Méret 310x86x15 cm
Súly -
Űrtartalom -
Teherbírás 140 kg

Ez a deszka tökéletes lesz számodra, ha a legjobb ár-érték arányt keresed. A BestWay Kahawai névre keresztelt SUP boardja egy szuper kis all-around deszka, amihez kifejezetten baráti áron juthatsz hozzá. Mutatom is, hogy mit tud pontosan!

Számomra az egyik legszimpatikusabb ebben a deszkában a kialakítása volt. Az all-around forma kényelmes használatot, megfelelő stabilitást, de egyúttal gyors sebességet is biztosít. A deszkán bőven elegendő hely van, hogy kényelmesen elférj rajta te és a cuccaid is. Ehhez nagy segítséget nyújtanak majd az elől található gumis rögzítőkötelek.

Mindent összevetve: ez egy szuper SUP deszka, kifejezetten jó áron.

A felületének nagy részét csúszásgátló anyag fedi, ami a deszka formájából adódó stabilitással kombinálva biztonságos evezést tesz lehetővé. Természetesen ezen felül biztonsági hevedert is csatlakoztathatsz hozzá, ami mindig ajánlott kiegészítő. Alul 3 darab beépített uszony található, amik a manőverezésben nyújtanak majd további segítséget.

Térjünk ki kicsit a board technikai részleteire is. Ez egy felfújható SUP, ami természetesen a korszerű drop stitch technológiával készült, így tartós, biztonságos és megfelelően szilárd. A méreteit tekintve kifejezetten nagy a deszka, ezért tényleg kényelmesen el lehet rajta férni. 310x86x15 centiméteres, ami azt jelenti, hogy elég vastag és stabil akár nagyobb felhasználók számára is. Ezt jól mutatja a maximális teherbírása is, ami 140 kilogramm!

Dizájn tekintetében igazából semmi kiemelkedőre nem kell számítani, ami szerintem kifejezetten előnyös. A deszka szép, vagány, de egyáltalán nincs túl tolva. Diszkrét, szürke külseje anélkül mutat jól, hogy hivalkodó lenne. Szerintem ilyen szempontból a BestWay megtalálta a tökéletes egyensúlyt ennél a deszkánál.

Amit még érdemes megjegyezni, hogy a készlethet tartozik egy evezőt, egy kézi pumpát, hordozó táskát, javítókészletet, és a biztonsági hevedert is. Így ez a csomag tökéletes lehet kezdők számára is, hiszen minden megvan benne, amire egy jó kis evezéshez szükséged lehet. További pozitívum még, hogy a deszkán több helyen is találhatók fogantyúk, ezért felfújt állapotban is kifejezetten könnyű a szállítása.

Mindent összevetve: ez egy szuper SUP deszka, kifejezetten jó áron. Kezdők, de akár haladók számára is jó szívvel tudom őt ajánlani.

Bestway Kahawai SUP deszka SUP deszka összesítő vélemény

Előnyök:

  •  Stabil, biztonságos
  •  Nagy teherbírás
  •  Szuper ár-érték arány
  •  Tökéletes hosszabb túrákra is

Hátrányok:

  •  Ennél a deszkánál nem nagyon tudnék negatívumot kiemelni

További SUP deszka tesztek