Bitdefender Antivirus Plus vírusirtó teszt

Bitdefender Antivirus Plus

Belépőkategóriás vírusirtó, kedvező áron

  •  Kiváló védelem
  •  Alacsony ár
  •  Nem kell felesleges extrákért fizetned
  •  Korlátlan VPN használat a nagyobb csomagban
Aktuális ár

Bitdefender Antivirus Plus vírusirtó - részletes információk
Márka Bitdefender
Tűzfal Nem
Biztonsági mentés Nem
Szülői felügyelet Nem

A Bitdefender egy jól ismert név. Többek között az ingyenes vírusirtójuk miatt, ami alapvető, mégis erős védelmet nyújt. Én azonban a fizetős szoftverüket szeretném elsősorban bemutatni, ugyanis az ingyenes verzió a saját súlycsoportjában jónak mondható, viszont nagyon sok fontos funkció hiányzik belőle. Ez a fizetős változatokban többnyire orvosolva lett.

Jól mutatja, hogy mennyire szuper minőségű vírusirtóról van szó, hogy az elmúlt egy évben 32 különböző teszten értek el első helyezést, maguk mögé utasítva olyan nehézágyúkat, mint a Norton vagy az ESET.

Nagy előnye még a Bitdefender-nek, hogy még a fizetős verzió is kifejezetten olcsónak mondható.

Az Antivirus Plus csomagjuk egy belépőkategóriás szolgáltatás, ami kiváló malware védelmet biztosít. Kiemelkedően alacsony terhelést jelent a számítógép erőforrásait tekintve és a teljes ellenőrzés is szuper gyorsan képes lefutni. Ez viszont nem megy az alaposság rovására. Ezen kívül rendelkezik még egy hasznos böngésző kiegészítővel, jelszó kezelővel és zsarolóprogram elleni védelemmel is.

Ennél egyel komolyabb az Internet Security csomag, ami már tűzfalat is kapott, emellett képes a fájlok titkosítására, a webkamera védelmére és különböző szülői felügyeleti eszközökkel is rendelkezik.

A jéghegy csúcsát a Total Security csomagjuk jelenti, amibe rendszer optimalizációs eszközök is találhatóak, emellett a laptop fizikai lopása elleni védelmi rendszerrel is rendelkezik. Ez a változat működik egyébként Windows, Mac vagy akár Android készülékeken is.

A VPN szolgáltatásuk külön rendelhető meg, a Premium Security csomaggal. Ez korlátlan használatot biztosít és természetesen tartalmazza a kisebb csomagok extráit is.

Én úgy gondolom, hogy egy kiváló működésű és kedvező árú vírusirtóról van szó. Számomra szimpatikus, hogy több különböző csomagból lehet választani az igényeknek megfelelően. Sok esetben például már a legkisebb, Antivirus Plus csomagjuk is elegendő lehet, ha egy naprakész Windows tűzfallal egészül ki.

Bitdefender Antivirus Plus vírusirtó összesítő vélemény

Előnyök:

  •  Kiváló védelem
  •  Alacsony ár
  •  Nem kell felesleges extrákért fizetned
  •  Korlátlan VPN használat a nagyobb csomagban

Hátrányok:

  •  Valamivel kevesebb extra

További vírusirtó tesztek