Blend-a-Med OralB – 3D White Luxe fogfehérítő szett teszt

Blend-a-Med OralB – 3D White Luxe fogfehérítő szett

Kitűnő fehérítő hatás

  •  Komplett kezdő szett
  •  Látványos fehérítés akár egy hét alatt
  •  Megbízható márka
Aktuális ár

Blend-a-Med OralB – 3D White Luxe fogfehérítő szett fogfehérítő - részletes információk
Márka Oral B
Fogfehérítő típusa Fogfehérítő szett

A Blend-a-med márka régóta megbízható és jelentős név a fogápolásban, így nem csoda, hogy a fogfehérítés területén is kiharcolták az őket megillető helyet.

Az általam kiválasztott fogfehérítő szett tartalmaz egy elektromos fogkefét, amivel nem csak alaposan tisztíthatjuk le a fogainkat, de a legnehezebben elérhető zugok sem fognak kimaradni a kezelésből.

Emellett két fogfehérítő krémet tartalmaz a csomag. Az egyik a 3D White Luxe Perfection névre hallgató fogkrém, amivel a hétköznapi fogmosásainkat helyettesítjük majd. Ez egy szilikátokat tartalmazó paszta, ami segít eltávolítani a lepedékréteg elszíneződéseit. A másik krém egy zománc erősítő és fehérítő paszta, amit a fehérítő fogkrémmel együtt kell használni. A fogkrém használata után ezzel a pasztával kell egy második kört tenned. Ez nem csak javítja a fehérítés hatékonyságát, de egészségesebbé, ellenállóbbá teszi a fogzománcot is.

Azoknak ajánlom ezt a szettet, akik most fognak hozzá a fogfehérítéshez. Mindent tartalmaz a készlet, amihez egy hatékony és látványos kezdéshez szükséged lehet. A lepedék réteg szennyeződéseinek maradéktalan eltávolítása több árnyalatnyit javíthat a fogsor színén, akár már egy hét alatt. Ezenkívül komolyabb fogfehérítés utáni szinten tartásra is alkalmas lehet ez a csomag.

Blend-a-Med OralB – 3D White Luxe fogfehérítő szett fogfehérítő összesítő vélemény

Előnyök:

  •  Komplett kezdő szett
  •  Látványos fehérítés akár egy hét alatt
  •  Megbízható márka

Hátrányok:

  •  Csak a lepedékréteg szennyeződéseit távolítja el

További fogfehérítő tesztek