Bluetouch BT500 elektromos roller teszt

Bluetouch BT500
Bluetouch BT500

Felső kategóriás elektromos roller

  •  Nagy teljesítmény
  •  Stabil, masszív kialakítás
  •  60 km hatótáv
  •  Akár off-road is megállja a helyét
Aktuális ár

Bluetouch BT500 elektromos roller - részletes információk
Márka Bluetouch
Motor teljesítménye 500 W
Hatótáv 60 km
Maximális sebesség 45 km/h

Ha elektromos rollert vásárolnál és valami nagyobb teljesítményű gépre vágysz, akkor jó helyen jársz. 

A Bluetouch járgánya masszív kialakítású alumínium vázzal rendelkezik, ami biztonságos és kényelmes használatot tesz lehetővé. A dizájn nem pont az én világom, a kicsit olasz falut idéző látvány világával, de igazából nem hagy kivetnivalót maga után. A gép saját súlya 24 kg, teherbírása pedig 120 kilogramm. Ebből is látható, hogy stabil kis masináról van szó. Ehhez azonban még hozzá társulnak a széles, barázdált, felfújható kerekek is. Ezek tompítják az út okozta rázkódásokat és akár off-road is használhatóak. 

Az off-road rollerezést egyébként az erős, 500 W-os motor is segíti. Természetesen elengedhetetlen a jó minőségű lithium akkumulátor is, ami elegendő áramot nyújt akár 60 kilométernyi úthoz is. A nagyobb teljesítmény a maximális sebességen is meglátszik, ami 45 km/óra. Ezt valószínűleg városon belül már kevésbé fogod tudni kihasználni. 

Ez a roller a flancos extrák helyett inkább a nyers erővel hódít, de azért egy aprócska kijelző helyet kapott még, amiről az alapvető infókat olvashatod le. Emellett természetesen a sebesség is könnyedén szabályozható. 

A nagy teljesítményhez elengedhetetlen a megfelelő ellenerő is, ami szükség esetén képes megállítani a rollert. Erről az elülső és a hátsó tárcsafékek gondoskodnak. Ezen kívül található még a járgányon egy-egy lámpa is, amiből az elülső sajnos alulra került, ami szerintem kevésbé jó megoldás láthatóság szempontjából. 

Mindent összevetve szerintem ez egy bivalyerős, jó minőségű elektromos roller, ami kiváló szolgálatot tesz majd aszfaltozott vagy burkolat nélküli úton egyaránt. 

Bluetouch BT500 elektromos roller összesítő vélemény

Előnyök:

  •  Nagy teljesítmény
  •  Stabil, masszív kialakítás
  •  60 km hatótáv
  •  Akár off-road is megállja a helyét

Hátrányok:

  •  Magasabb ár

További elektromos roller tesztek