Body Craft MiniX multifunkciós kondigép teszt

Body Craft MiniX multifunkciós kondigép
Body Craft MiniX multifunkciós kondigép

Alap edzőgép

  •  Kedvező ár
  •  Számos beállítási lehetőség és kiegészítő
  •  Súlyok is járnak hozzá
  •  Strapabíró, masszív
Aktuális ár

Body Craft MiniX multifunkciós kondigép kondigép - részletes információk
Márka Body Craft
Edzőgép típusa Multifunkciós edzőtorony
Súly tartozék Igen

Ez az edzőtorony tökéletes választás lesz kezdők számára. Kedvező árral rendelkezik, számtalan különböző gyakorlat érhető el rajta, megmozgatja az egész testet, ráadásul súlyok is járnak hozzá.

Egy egyszerűbb felépítésű, de mégis masszív és stabil masináról van szó. Az alap csomagban 60 kilogrammnyi téglasúlyt találsz, ami kezdők számára tökéletes lehet. Ha ennél magasabb szintre érsz, akkor pedig könnyedén bővítheted.

A multifunkciós kialakításnak köszönhetően számos különböző gyakorlatot végezhetsz majd rajta, minden nagyobb izomcsoportot átmozgatva. Az alap butterfly géppel a karokat, a mellkas és a hát izmait is erősítheted. Elérhető az ülve nyomás is, de akár a felső csigák segítségével lehúzásokat is végezhetsz. Megtalálható természetesen a láb kiegészítő állomás is, ami hajlítást és nyújtást egyaránt lehetővé tesz.

A gép könnyedén teste szabható az egyszerű beállítási rendszernek köszönhetően. Az ülést 3 pozícióban állíthatod, a háttámlát 7 szinten, az ellentétes csigákat pedig 10 különböző helyzetbe tudod helyezni. Ennek köszönhetően még több gyakorlat válik elérhetővé és pontosabban tudod szabályozni, hogy melyik izmok dolgozzanak.

Minőségi, strapabíró alkatrészek gondoskodnak majd arról, hogy a gépet éveken át tudd majd zavartalanul használni. Az alap szerkezet erős acél, a csigák üvegszálas erősítésű műanyagból vannak, a súlylapok nylon tokot kaptak, az acélhuzalok pedig egyszerre erősek és rugalmasak. Nem véletlen, hogy a gyártó otthoni használat mellett örökgaranciát vállal a vázra.

Szerintem ez egy szuper kis edzőgép lehet kezdők számára, de a súlyok bővítésével akár haladók is jó hasznát vehetik majd.

Body Craft MiniX multifunkciós kondigép kondigép összesítő vélemény

Előnyök:

  •  Kedvező ár
  •  Számos beállítási lehetőség és kiegészítő
  •  Súlyok is járnak hozzá
  •  Strapabíró, masszív

Hátrányok:

  •  Alapból csak 60 kilogrammnyi súly jár hozzá

További kondigép tesztek