Body-Solid GCCO150 kábeles kondigép teszt

Body-Solid GCCO150 kábeles kondigép
Body-Solid GCCO150 kábeles kondigép

Kábeles edzőgép

  •  Az egész testet átmozgató, sokszínű gyakorlatok
  •  Egyedi kialakítás
  •  Stabil, masszív felépítés, strapabíró alkatrészek
  •  A készülékhez 136 kilogrammnyi súly jár, ami tovább bővíthető
Aktuális ár

Body-Solid GCCO150 kábeles kondigép kondigép - részletes információk
Márka Body-Solid
Edzőgép típusa Kábeles edzőgép
Súly tartozék Igen

Ha kondigépet keresel, akkor nem az edzőtornyok jelentik az egyetlen megoldást. Nagyon jó alternatíva lehet egy kábeles masina, mint ez a Body-Solid modell. Egyszerű kialakítása mellett is képes számos izomcsoportot megdolgoztatni és rengeteg különböző gyakorlatot végezhetsz vele.

Érdekes előnye ennek a gépnek, hogy az edzőtornyokkal szemben más felépítéssel rendelkezik, így olyan helyen is elférhetsz vele, ahová egy hagyományosabb gép nem férne be. Összességében nagyobb helyet foglal, de más elosztásban.

Na de mit is tud pontosan ez a kábeles masina? A masszív és tartós acélvázhoz 136 kilogrammnyi súly tartozik, amiket két oldalt rendezhetsz el. Ezekhez csatlakoznak a minőségi acélhuzalokkal és csigák, amikkel több különböző irányba mozgathatod a súlyokat.

Azzal, hogy más és más pozíciókat veszel fel, és különböző irányokba, különböző testhelyzetekben húzod a súlyokat megdolgoztathatod szinte az összes nagyobb izomcsoportot. A karok, a mellkas, a lábak és a hát sem maradnak majd ki az edzésből.

Tovább növeli a variációk lehetőségét, hogy a csigák 11 különböző pozícióba állíthatóak, de akár 180 fokkal el is forgathatod őket.

Ha nem lenne elég a készülékhez tartozó súly, akkor pedig plusz tárcsákat adhatsz hozzá a beépített tárcsatartóknak köszönhetően.

Ezzel a géppel alapos és az összes izomcsoportra kiterjedő edzés érhető el, ami teljesen másként mozgatja majd meg a testedet, mint a kötött pályás gépek tennék. Ha szeretnél egy szuper, univerzális kondigépet vásárolni otthonra, akkor ez jó választás lehet számodra.

Body-Solid GCCO150 kábeles kondigép kondigép összesítő vélemény

Előnyök:

  •  Az egész testet átmozgató, sokszínű gyakorlatok
  •  Egyedi kialakítás
  •  Stabil, masszív felépítés, strapabíró alkatrészek
  •  A készülékhez 136 kilogrammnyi súly jár, ami tovább bővíthető

Hátrányok:

  •  A hagyományos kondigépek kedvelőinek elsőre furcsa lehet

További kondigép tesztek