Bosch HBG6750S1 Elektromos beépíthető sütő 13 funkcióval teszt

Bosch HBG6750S1 Elektromos beépíthető sütő 13 funkcióval
Bosch HBG6750S1 Elektromos beépíthető sütő 13 funkcióval

A konyhád legszebb és legokosabb berendezése

 •  Letisztult, luxus dizájn
 •  Sütést támogató AutoPilot 10
 •  13-féle sütési funkció
 •  Pirolitikus öntisztítás
 •  Csendes működés
 •   Rengeteg biztonsági funkció
 •  Intuitív, felhasználóbarát kezelés
Aktuális ár

Bosch HBG6750S1 Elektromos beépíthető sütő 13 funkcióval beépített sütő - részletes információk
Márka Bosch
Űrtartalom 71 l
Funkciók 4D hőlégbefúvás, HotAir eco hőlégbefúvás, Alsó/felső sütés, Alsó/felső sütés eco, Légkeveréses grillezés, Nagy felületű grill, Kis felületű grill, Pizza-funkció, Alsó sütés, Kímélő párolás, Kiolvasztó funkció, Edény-előmelegítés, Melegen tartás, Pirolitikus öntisztítás, AutoPilot, Nyitott ajtó érzékelés, Elektromos zár
Energiaosztály A+

Szerelem első látásra? Vajon túlzás ilyet állítani egy nagykonyhai eszközről? Szerintem cseppet sem!

Nézd meg alaposan a Bosch HBG6750S1 Beépíthető Sütő letisztult és szemet gyönyörködtető dizájnját: semmi sallang, csak a tökéletes egyszerűség és kifinomult részletek tökéletes egyensúlya. Persze egy olyan megbízható márka, mint a Bosch, a funkcionalitást is tökélyre fejlesztette, így a kezdők számra is pofonegyszerű lesz egy kifogástalan menüsort összeállítani ezzel a 60 cm-es beépíthető kompakt sütővel, aminek még az ajtaját is mérnöki precizitással álmodták meg.

Csak indítsd el a sütőt, és figyeld az órát: a szenzációs gyors felfűtés 5 perc alatt 200 fok fölé melegíti a sütőt, miközben a sütőajtó külső hőmérséklete nem lesz 30 foknál melegebb. Erről a teleüveg-ajtóról még el kell mondanom, hogy egy élmény a használata: a finom SoftOpen és SoftClose funkcióknak köszönhetően a csillapító mechanizmus megakadályozza a sütőajtók be- és lecsapódását.

Az antracit zománcbevonatú sütőtér klasszul látható a belső halogénvilágításnak hála, funkcionalitását tekintve pedig lenyűgöző, hiszen 13-féle sütési lehetőség közül választhatsz. Ezek közül kiemelném a 4D Hotair funkciót, aminek az a feladata, hogy gyorsan és egyenletesen oszlassa el a hőt a sütő belsejében. Ez a funkció egyúttal lehetővé teszi, hogy egyszerre négy sütőszinten süthess, és a végeredmény mindegyik étel esetében kifogástalan legyen.

Mi mindennel fog még lenyűgözni ez a prémiumkategóriás beépített sütő?

A Hot Air ECO hőlégbefúvás előnye, hogy jóval energiatakarékosabb, mint a hagyományos hőlégbefúvás, de élvezheted a kímélő és egészséges pároló funkció előnyeit is, vagy az edény előmelegítés és melegen tartó opciók komfortját.

Bizonytalan vagy, melyik ételt hogyan is kell pontosan elkészíteni? Félsz, hogy rosszul állítod be a sütőt és katasztrófa lesz a végeredmény?

Add át az irányítást AutoPilot10-nek, ami pontosan meghatározza az ételhez passzoló sütési módot, hőmérsékletet és a sütés időtartamát. Lehet ettől egyszerűbb a sütés?

Persze a kényelmi funkcióknak itt még közel sincs vége: a teleszkópos sütősínnek köszönhetően sütés közben sem fog gondot okozni, hogy kihúzd a tepsit és rápillants az ételre. Kár, hogy csak 1 db van belőle, ez némi csalódás egy ilyen prémiumkategóriás terméktől.

Amit viszont maradéktalanul élvezni fogsz, az a pirolitikus öntisztítás, ami alaposan eltávolítja a legapróbb szennyeződést is a sütő falairól. Mindezt úgy, hogy – más sütőkkel ellentétben – itt nem kell kiszedned a tisztítás előtt a belső sütőtartozékokat!

És ha már itt tartunk: ehhez a kiváló beépített sütőhöz egy sütőlap, egy zománcozott kombirács, és egy univerzális serpenyő is jár.

A sütést támogató automata programok mellett a készülék könnyed programozását és felhasználóbarát kezelőfelületét is imádni fogod.

A nemesacél kezelőpanelen Touch Control érintős kezelős gombokat és a Bosch sütőkről már ismerős, egyetlen ujjal mozgatható univerzális kezelőgyűrűt találod, ami megkönnyíti a vezérlést. Az igazsághoz azért hozzátartozik, hogy ehhez a gyűrűhöz azért hozzá kell szoknia a hagyományos forgógombokhoz szokott felhasználóknak, mert kissé csúszkálhat rajta az ujj. A beállításokat a 2,5”-es méretű színes, grafikus TFT kijelzőn követheted nyomon.

Végül hadd ejtsek szót még néhány biztonsági funkcióról, mert elképesztő, hogy a Bosch ezekre is mekkora hangsúlyt fektetett: említettem már a nagyszerűen szigetelő sütőajtót, de ki kell még emelnem az elektronikus ajtózárt, ami nélkülözhetetlen egy gyermekes háztartásban. Találsz még itt maradékhő kijelzést, start-stop gombot és nyitottajtó-érzékelőt is.

Ezzel a gyönyörű, halk és kifinomult Bosch HBG6750S1 Beépíthető sütővel, ami 13-féle sütési funkcióval, rengeteg extra kényelmi és biztonsági funkcióval kényeztet el, valóban ünnep lesz minden egyes sütés.

Bosch HBG6750S1 Elektromos beépíthető sütő 13 funkcióval beépített sütő összesítő vélemény

Előnyök:

 •  Letisztult, luxus dizájn
 •  Sütést támogató AutoPilot 10
 •  13-féle sütési funkció
 •  Pirolitikus öntisztítás
 •  Csendes működés
 •   Rengeteg biztonsági funkció
 •  Intuitív, felhasználóbarát kezelés

Hátrányok:

 •  Magasabb ár
 •  A vezérlőgyűrű használatát meg kell szokni
 •  Csak 1db teleszkópos sütősín

További beépített sütő tesztek