Bosch MFW68660 elektromos húsdaráló teszt

Bosch MFW68660 elektromos húsdaráló
Bosch MFW68660 elektromos húsdaráló

Disznóvágás idején is nélkülözhetetlen!

  •  Kiváló darálási sebesség
  •  20-féle funkció
  •  Jól terhelhető
  •  Kompakt, praktikus kialakítás
Aktuális ár

Bosch MFW68660 elektromos húsdaráló húsdaráló - részletes információk
Márka Bosch
Típus Elektronikus
Teljesítmény 2200 W
Húsfeldolgozó sebesség 4,3 kg/perc
Funkciók Reszelés, darálás, gyümölcspréselés/gyümölcsfacsarás

Ez a készülék tökéletesen hasznosítható egy disznóvágáson is, hiszen a 2200 Wattos motornak köszönhetően 4,3 kg-nyi húst is darálhatsz vele 1 perc alatt, de gyümölcsök és zöldségek feldolgozására is bevetheted bátran.

Mivel számtalan darálófejjel, késsel és tömőfával látta el a gyártó a terméket, így tényleg sokoldalúan használhatod fel ezt a praktikus masinát. Azt gondolom, ez nagyon hasznos, hiszen egy viszonylag nagyobb helyet foglaló gép jó, ha több konyhai eszköz feladatát el tudja látni, így nem szaporítja feleslegesen a gépek számát.

Az első dolog, ami megragadja a figyelmet ezzel a multifunkcionális eszközzel kapcsolatban, az a robusztus felépítés. A gép külső részeinek nagy része fémből készül. Kár, hogy a reszeléshez és a szeleteléshez szükséges rögzítőelemek már műanyagból vannak, ami intenzív használat során mindenképpen befolyásolja élettartamukat.

Rendkívül szimpatikus viszont ennél a gépnél, hogy klassz, kompakt kialakítású. Például a rostélyokat a gépben kialakított tároló rekeszbe rakhatod (így nem kallódnak el valamelyik fiók mélyén), és egy nagyméretű fogantyú is segíti a daráló megemelését.

A biztonsági funkcióknál meg kell említenem, hogy a Bosch MFW68660 csak akkor működik, ha minden tartozék pontosan illeszkedik a helyére, a stabilitásról pedig a vákuumos talpak gondoskodnak.

A teljesítményre pedig nem lehet panasz! Ez a húsdaráló az inasabb, zsírosabb húsokat is tökéletesen ledarálja, nem tekeri fel a késre, és túlmelegedés nélkül is képes akár 10 percnyi folyamatos munkára.

Sajnos üröm az örömben, hogy viszonylag magas a zajszintje, és a robusztus kialakítás-bevált márka kettős a magas árban is megmutatkozik.

Tartós fémszerkezet, sokoldalúság, kompakt kialakítás, könnyű tisztítás és jó terhelhetőség– ezek a Bosch MFW68660 húsdaráló legvonzóbb jellemzői, amiért érdemes megismerkedni vele jobban!

Bosch MFW68660 elektromos húsdaráló húsdaráló összesítő vélemény

Előnyök:

  •  Kiváló darálási sebesség
  •  20-féle funkció
  •  Jól terhelhető
  •  Kompakt, praktikus kialakítás

Hátrányok:

  •  Drága
  •  Hangos

További húsdaráló tesztek