Bosch SMS25AI04E mosogatógép teszt

Bosch SMS25AI04E mosogatógép
Bosch SMS25AI04E mosogatógép

Szuper ár-érték arány

  •  Nagy kapacitás
  •  Megbízhetó minőség
  •  Modern technológia
Aktuális ár

Bosch SMS25AI04E mosogatógép mosogatógép - részletes információk
Márka Bosch
Kapacitás 12 teríték
Energiaosztály F
Programok 4
Éves vízfogyasztás 3300 liter
Éves áramfogyasztás 290 kWh

A Bosch az egyik legismertebb és elismertebb márka, ha mosogatógépekről van szó. Nem véletlenül! Megbízható minőség, korrekt árak, kiváló tervezés. Ezek a mosogatógépek tényleg mindent tudnak, amire csak szükséged lehet. Így hát nem csoda, hogy felkerült ez a beépíthető Bosch modell a toplistánkra. Nézzük is meg, hogy mit tud.

Ahogy említettem, itt egy beépíthető készülékről van szó, ami elegánsan megbújik majd a konyhapultba építve. Ezt a diszkrét eleganciát tovább fokozza a készülék kialakítása, ugyanis az irányítópanel az ajtó belső részén található. Így még kevesebb felesleges “zajt” kreál majd a konyha összképét tekintve.

Összességében egy szuper kis mosogatógépről van szó, ami felsőkategóriás extrákkal, nagy mérettel és elegáns kivitelezéssel rendelkezik.

Természetesen nem csak a stílusos kivitelezésével nyeri majd el a szívünket ez a masina, hanem a gazdag funkcionalitásával is. Először nézzük meg az alapokat. Egy 12 terítékes, nagy méretű gépről van szó. Ez azt jelenti, hogy 60 centiméter szélességgel kell majd számolnod. Nagy mérete és kapacitása ellenére is halk működés jellemzi őt. Mindösszes 52 dB-es zajszinttel rendelkezik, így működés közben sem lesz zavaró.

A nagyobb készülékeknél mindig kérdéses a fogyasztás, hiszen egy erősebb gép általában többet is “eszik”. Ez bizonyos szinten itt is igaz, de egyáltalán nem zavaró mértékben. Az energiaosztályzata F, viszont éves szinten sem fogyaszt többet 290 kWh áramnál és 3300 liter víznél, ami még bőven elfogadható kategóriába esik.

Ami mindenképpen pozitívum ennél a masinánál, az az extra funkciók gazdag tárháza. Megtalálható benne 4 különböző gyári program: a takarékos üzemmód, a gyors mosogatás, a normál program és az intenzív tisztítás. Ezen felül számos modern technológiát pakoltak a készülékbe. Megtalálható itt üvegvédelmi rendszer, tisztítószer hiány jelző, automatikus szűrő tisztítás és a Vario Speed beállítás is, ami fele idő alatt ugyanolyan hatékonysággal mosogat majd el.

A készülék okos beépített rendszereinek köszönhetően érzékeli a töltet súlyát, és ez alapján módosítja a mosogatás paramétereit. Ezzel energiát és vizet spórol meg. Természetesen lehetőséged van egyéni beállításokra is, hiszen a hőfokot 4 fokozaton át szabályozhatod manuálisan is. Amit még érdemes lehet megemlíteni az a szuper praktikus belső elrendezés. Itt mindennek meglesz a maga helye, így több edény is fér bele, de a ki- és bepakolás is egyszerűbb lesz ezáltal.

Összességében egy szuper kis mosogatógépről van szó, ami felsőkategóriás extrákkal, nagy mérettel és elegáns kivitelezéssel rendelkezik. Gyakorlatilag bármilyen háztartásban jól megállja a helyét, ezért bátran tudom őt ajánlani!

Bosch SMS25AI04E mosogatógép mosogatógép összesítő vélemény

Előnyök:

  •  Nagy kapacitás
  •  Megbízhetó minőség
  •  Modern technológia

Hátrányok:

  •  A beépíthető kialakítás miatt macerásabb a beszerelése

További mosogatógép tesztek