Braun Body Groomer BG5010 elektromos borotva teszt

Braun Body Groomer BG5010
Braun Body Groomer BG5010

Multifunkciós testszőrnyíró

  •  Wet&Dry borotva, 100 %-osan vízálló
  •  Gyengéd borotválás az intim testrészeken is
  •  Trimmelés és borotválás egyben
Aktuális ár

Braun Body Groomer BG5010 elektromos borotva - részletes információk
Márka Braun
Borotva típusa Multifunkciós borotváló készülék

A Braun egy másik modellje is dobogós helyet ért el az elektromos borotva listámon. Ez a készülék egy testszőrnyíró, ami az arcszőrzet helyett inkább az intimebb testrészekre specializálódott. A készülék közepes árkategóriába tartozik és kiválóan alkalmas a teljes test borotválására.

Kettő az egyben gépről beszélhetünk, hiszen egy nagy teljesítményű trimmelőből és egy Gilette Fusion borotvából áll. Ezzel a kombinációval a teljes test szőrtelenítése biztosított, legyen szó rövid testszőrről vagy sima, szőrtelen bőrről.

A Wet&Dry technológiának köszönhetően 100%-osan vízálló a borotva. Nyugodtan használhatod zuhanyzás közben is. Az 5 pengés Gilette borotva pedig kitűnően alkalmazható valamilyen borotva zselével kombinálva.

A készülék három trimmelési lehetőséget biztosít egy rövid 0,6 mm-es, egy közepes 3 mm-es és egy hosszabb 8 mm-es beállítást. A speciálisan kialakított trimmelő fésű kisebb fogakkal rendelkezik, mint a hagyományos készülékek fésűi, ezért szinte biztos, hogy sosem fogod megvágni magad.

Kettő darab Ni-MH akkumulátorral működik a gép, amiknek a teljes töltéséhez 14 óra szükséges, ami sajnos elég gyenge teljesítmény. Cserébe viszont akár 50 perc folyamatos használatot is kibírnak. A gép ledes kijelzővel mutatja meg az aktuális töltöttségi állapotot, a készlethez tartozó töltőállvány pedig remek tárolóhelyet biztosít a használaton kívüli borotvának is.

Azoknak ajánlanám a Braun Body Groomer modelljét, akiknek ugyanannyira fontos a test szőrtelenítése, mint az arcé, hiszen ők tudják majd igazán kihasználni ezt a multifunkciós készüléket.

Braun Body Groomer BG5010 elektromos borotva összesítő vélemény

Előnyök:

  •  Wet&Dry borotva, 100 %-osan vízálló
  •  Gyengéd borotválás az intim testrészeken is
  •  Trimmelés és borotválás egyben

Hátrányok:

  •  Hosszú töltési idő

További elektromos borotva tesztek