Braun Multi Groomer MG 5010 elektromos borotva teszt

Braun Multi Groomer MG 5010

Kombinált készülék a Brauntól

  •  2 az 1-ben készülék
  •  Kedvező ár-érték arány
  •  Beépített trimmelő fej
Aktuális ár

Braun Multi Groomer MG 5010 elektromos borotva - részletes információk
Márka Braun
Borotva típusa Multifunkciós haj- és szakállnyíró

A következő elektromos borotva szintén a Braun jóvoltából kerülhet a kezedbe. A Multi Groomer termékcsaládjuk olyan kombinált gépekből áll, amik több funkciót is betölthetnek. Nincs ez másképp az MG5010 modellel sem, ami egyszerre használható haj- és szakállnyíróként vagy borotvaként.

Ez a borotva szitás elven működik, a jó minőségű vágókéseket egy vékony fém fólia fedi. Az úgynevezett Smart Foil technológiának köszönhetően ezen a fólián sokkal könnyebben jutnak át a szőrszálak bármilyen irányból is nőnek, miközben a bőrt tökéletesen megvédi az esetleges vágásoktól. A széles borotvafej pedig egyenletes és sima borotválást biztosít anélkül, hogy túl sokszor kellene az adott területen átmenned vele.

A készülék nagy előnye a beépített trimmelőfej, amit a markolatból fordíthatsz ki szükség esetén. Ezzel a kellékkel precíz szakállvonalat alakíthatsz ki és könnyedén visszavághatod a túl nagyra nőtt arcszőrzetet. Emellett tartalmaz egy távtartó fésűt is, ami haj vagy szakáll vágásnál tehet jó szolgálatot. Borotválkozás közben pedig nyugodtan lemoshatod folyóvíz alatt is a gépet, hiszen teljesen vízálló. Intimebb részek borotválásához nem annyira jó, arra inkább ezt a modellt ajánlom.

A Ni-MH akkumulátorok 30 perc használatot bírnak, ami nem számít túl jónak. Viszont akár 60 perc alatt is feltöltheted őket, a töltöttségi szintet pedig egy LED lámpa jelzi a gépen.

Ha hosszan szoktál borotválkozni, akkor az alacsonyabb használati idő miatt nem ideális a készülék számodra. Azonban összességében egy rugalmasan használható, kedvező árfekvésű gépről van szó.

Braun Multi Groomer MG 5010 elektromos borotva összesítő vélemény

Előnyök:

  •  2 az 1-ben készülék
  •  Kedvező ár-érték arány
  •  Beépített trimmelő fej

Hátrányok:

  •  Alacsony működési idő

További elektromos borotva tesztek