Braun Series 3 3030S 1 elektromos borotva teszt

Braun Series 3 3030S 1
Braun Series 3 3030S 1

Kiváló német minőség

  •  Megbízható márka
  •  Kitűnő ár-érték arány
  •  Gyengéd, de hatékony borotválás
Aktuális ár

Braun Series 3 3030S 1 elektromos borotva - részletes információk
Márka Braun
Borotva típusa Szitás elektromos borotva

A német Braun márka az villanyborotvák ikonikus úttörője, így hát nem meglepő, hogy a lista első helyére került. Mint ahogy az sem, hogy több készüléküket is jó szívvel tudom ajánlani neked. A Series 3 modellje, amit elsőnek bemutatnék egy középkategóriás gép. Ez még nem rendelkezik billenő borotvafejjel, mint az Series 5 borotvák, azonban így is jó szolgálatot tesz majd a napi borotválkozás során.

A tökéletes borotválkozásért három nyomásérzékeny vágóegység felel. Ezek szita elven működnek, azaz egy vékony fém fólia védi a bőrt az alatta elhelyezkedő borotvapengéktől. Ezen felül az úgynevezett MicroComb technológia segít minél több szőrszálat egybegyűjteni és levágni. Ez a kialakítás képes egyetlen húzással eltávolítani az összes szőrt, így nem kell kétszer keresztül menned ugyanazon a területen, ezzel elkerülheted a felesleges bőr irritációt. A szupervékony fejnek köszönhetően pedig a nehezebben elérhető részeket- mint az orr alatti felület- is könnyű leborotválni.

A készülék Wet&Dry borotva, azaz akár 5 méterig is vízálló. Így nyugodtan borotválkozhatsz zuhanyzás vagy akár fürdés közben is, lemoshatod folyóvíz alatt és borotvagél mellett is kitűnően használható.

Az energiaellátásért a jó minőségű Ni-MH akkumulátorok felelnek, amik kiemelkedően gyorsan, akár 60 perc alatt feltölthetőek és 45 perc borotválkozáshoz elegendő működési időt biztosítanak. Elérhető még a hihetetlenül hasznos gyors töltés funkció is, amivel 5 perc alatt feltölthető a készülék annyira, hogy egy gyors borotválkozás beleférjen. Ez kifejezetten hasznos lehet, ha rendszeresen elfelejted feltölteni a különböző gépeket használat előtt. Vagy akár vezetékes üzemmódban is használhatod, ekkor azonban semmiképp se vidd be magaddal a zuhany alá.

Ez az elektromos borotva kitűnő választás lehet azoknak, akik a hagyományos borotvájukat szeretnék lecserélni és mindennapi használatra keresnek egy megbízható készüléket. A középkategóriás borotva tökéletesen betölti a funkcióját és a sima arcbőr elérése gyerekjáték lesz vele.

Braun Series 3 3030S 1 elektromos borotva összesítő vélemény

Előnyök:

  •  Megbízható márka
  •  Kitűnő ár-érték arány
  •  Gyengéd, de hatékony borotválás

Hátrányok:

  •  Nem igazán tudnék negatívumot kiemelni ezzel a készülékkel kapcsolatban

További elektromos borotva tesztek