HouseFit Motio 70 elliptikus tréner teszt

HouseFit Motio 70

Kitűnő teljesítmény, szuper ár

  •  Kiváló teljesítmény és specifikációk
  •  Szuper ár
  •  Masszív, stabil szerkezet
  •  Magas és túlsúlyos emberek is használhatják
Aktuális ár

HouseFit Motio 70 elliptikus tréner - részletes információk
Márka HouseFit
Lendkerék súlya 19 kg
Lépéshossz 40 cm
Teherbírás 150 kg
Fékrendszer Mágnesfékes

Ez az ellipszis tréner egy kitűnő vásár lehet, ha komolyabb masinát keresel, de nem akarsz egy vagyont kiadni érte. Középkategóriás árral, viszont masszív szerkezettel, hatalmas lendkerékkel, mágnesfékes rendszerrel és szuper specifikációkkal rendelkezik. 

A készülék bármilyen edzettségi szinten használható, hiszen 16 fokozaton állítható a nehézség és 12 különböző edzésprogram érhető el benne. Így biztosítja a változatosságot és kezdő szinttől egészen a csúcsig jó társad lehet majd. 

Pozitívum a kifejezetten nagy, 40 centiméteres lépéshossz, ami lehetővé teszi, hogy akár 2 méteres magasságig használhasd a gépet. Ehhez társul még a dönthető fogantyú, amivel a testmagasságodhoz szabhatod a készüléket, így még kényelmesebb lesz vele az edzés. Azt is érdemes megemlíteni, hogy 150 kilogrammos teherbírással rendelkezik, így aztán tényleg akárki nyugodtan használhatja. 

A gép kifejezetten erős acélvázzal, gigászi 19 kilogrammos lendkerékkel és ipari minőségű csapágyakkal rendelkezik. Ez masszív szerkezetet, stabil tartást és nagy teljesítményt biztosít neki, eközben pedig a működése mégis csendes marad. A robusztus felépítésből adódóan a készülék kifejezetten nehéz, 51 kilogrammot nyom, azonban rendelkezik szállítógörgőkkel is, így ez nem okoz majd problémát. 

Természetesen nem maradhat ki az LCD kijelző sem, amiről az összes fontosabb adatot leolvashatod, mint az idő, a sebesség, az elégetett kalóriák száma és a pulzus. Alapból markolatban található pulzusmérővel rendelkezik, de a nagyobb pontosság érdekében külön vásárolható hozzá kardio öv is. 

Nem rendelkezik túl sok extra funkcióval, azonban a kiváló specifikációk és a szuper ár kárpótolnak ezért. Amit azért még érdemes lehet kiemelni, hogy a készülék képes egy program segítségével felmérni a fizikai állapotot, ami nagyon nagy segítség lehet, főként kezdők számára. Apró plusz még a gépen található palacktartó. 

Összességében szerintem egy nagyon jó teljesítményű elliptikus trénerről van szó, ami jó szívvel tudok ajánlani kezdők vagy haladók számára egyaránt. 

HouseFit Motio 70 elliptikus tréner összesítő vélemény

Előnyök:

  •  Kiváló teljesítmény és specifikációk
  •  Szuper ár
  •  Masszív, stabil szerkezet
  •  Magas és túlsúlyos emberek is használhatják

Hátrányok:

  •  Kevesebb extra funkcióval rendelkezik

További elliptikus tréner tesztek