Candy CBWD 8514D-S mosó- és szárítógép teszt

Candy CBWD 8514D-S
Candy CBWD 8514D-S

Beépíthető mosó- és szárítógép kedvező áron

  •  Szuper ár
  •  Beépíthető konstrukció
  •  Jó fogyasztás
Aktuális ár

Candy CBWD 8514D-S mosó- és szárítógép - részletes információk
Márka Candy
Mosó kapacitás 8 kg
Szárító kapacitás 5 kg
Éves vízfogyasztás 23000 liter
Éves energiafogyasztás 1088 kWh
Centrifuga zajszint 77 dB

A következő készülék egy beépíthető masina, ami tökéletesen illeszkedik majd a konyhapult alá vagy a fürdőszoba szekrénybe. Ami hatalmas pozitívum ezzel a géppel kapcsolatban, az a verhetetlen ár. Mondjuk a Candy-től nem is vártunk mást! 

Jelen esetben szerencsére nem igaz a mondás, hogy olcsó húsnak híg a leve. Ez a modell modern inverteres motorral rendelkezik, ami megbízható, nagy teljesítményű és alacsony fogyasztással rendelkezik. Emiatt meg is kapta az A energiaosztályt, ami éves szinten 23000 liter víz és 1088 kWh áram fogyasztást jelent. Ez a viszonylag nagy 8 kg-os mosási és 5 kg-os szárítási kapacitás függvényében elég jónak mondható. Érdemes még megjegyezni, hogy a centrifuga is képes a magasabb 1400-as fordulatszám elérésére is. 

Beállítások tekintetében sem kell majd csalódnod. 16 gyárilag telepített programmal dolgozhatsz, amik között megtalálható a gyors mosás-szárítás opció is. Ezen felül viszont elérhető még a Candy szuper mobiltelefonos alkalmazása is, amivel plusz mosási ciklusokat taníthatsz meg a gépnek, illetve elérhetővé válik számodra a távoli irányítás is. 

Amiben viszont hiányt szenved ez a gép azok a mindenféle modern és csili-vili extra funkciók. Igazából a súly automatikán és a WoolMark Care szárításon túl nem is nagyon nyújt mást ez a gép. 

Ha őszinte akarok lenni, akkor ezért az árért cserébe én már a nyers számokkal és a készülék felépítésével is elégedett vagyok. Az a néhány extra, ami elérhető már csak hab a tortán, a hiányzó funkciók pedig valószínűleg nem fognak túl sok fejfájást okozni. Ha olyan gépet keresel, ami megbízhatóan végzi a dolgát és ennyi, akkor meg is találtad.

Candy CBWD 8514D-S mosó- és szárítógép összesítő vélemény

Előnyök:

  •  Szuper ár
  •  Beépíthető konstrukció
  •  Jó fogyasztás

Hátrányok:

  •  Kevesebb modern extra és funkció

További mosó- és szárítógép tesztek