Candy CS 1271D3 / 1-S mosógép teszt

Candy CS 1271D3 / 1-S
Candy CS 1271D3 / 1-S

Top olcsó mosógép

  •  Olcsó ára ellenére is szuper masina
  •  Nagy teljesítmény, alacsony fogyasztás
  •  Több felsőkategóriás extrával is rendelkezik
Aktuális ár

Candy CS 1271D3 / 1-S mosógép - részletes információk
Márka Candy
Típus Elöltöltős
Energiaosztály A+++
Mosókapacitás 7 kg

Manapság már mindenféle hiper-szuper csodamasinákat találunk a piacon, azonban pontosan tudom, hogy sokak számára fontos az alacsony ár is. Ezt a mosógépet azért választottam, mert viszonylag olcsón juthatsz hozzá, mégis szuper funkcionalitással és paraméterekkel rendelkezik. Tudja a modern extrákat, jó a fogyasztása és erős a centirfugája. Szóval nem kell semmiről lemondanod az alacsonyabb árért cserébe. 

Elöltöltős kialakítással rendelkezik és ennek megfelelően az átlagosnak mondható 7 kilogrammos kapacitást hozza. Ez egy néhány fős család számára tökéletesen elegendő lehet. 

Említettem, hogy alacsony a fogyasztása. A+++ energiaosztályba került, szóval tényleg nem eszik sokat. Éves szinten 200 ciklussal számolva 175 kWh áramot és 9600 liter vizet fog elhasználni. 

A centrifuga akár 1200 fordulatra is képes percenként, ami kiemelkedően magas. Ilyenkor a zajszint felmehet akár 77 dB-ig is, de azért valljuk be, egy mosógépnél elfogadott dolog a hangosabb működés. 

Ami számomra lenyűgöző volt ebben a masinában, hogy az olcsó ár ellenére is képes hozni szinte az összes modern extrát. 14 különböző program közül választhatsz, amik között megtalálható természetesen a gyorsmosás is. Emellett – és most figyelj! – mobilos applikációval is rendelkezik, amivel akár újabb programokat is telepíthetsz. Ebben az árkategóriában ez azért igazi fehér holló! 

Megtalálhatóak még az alapvetőbb extrák is, mint a gyerekzár, az AquaOverflow túlfolyás elleni védelem és a késleltetett indítás is. Ezen felül azonban rendelkezik a mosógép a FuzzyLogic technológiával is, ami képes érzékelni a ruhák súlyát és típusát, majd ennek megfelelően módosítani a ciklust, a víz és a mosószer használatot. Ezzel további forintokat spórolhatsz meg hosszútávon. 

Azt hiszem, a fentiekből is jól látszik, hogy a Candy alaposan kitett magáért ezzel a modellel. Ha szeretnél egy igazi szuper masinát otthonra, de nem akarsz túl sokat költeni, akkor ne is keresgélj tovább, megtaláltad a győztest!

Candy CS 1271D3 / 1-S mosógép összesítő vélemény

Előnyök:

  •  Olcsó ára ellenére is szuper masina
  •  Nagy teljesítmény, alacsony fogyasztás
  •  Több felsőkategóriás extrával is rendelkezik

Hátrányok:

  •  Talán a kevésbé ismert márkanév, de egyébként nem sok negatívumot tudnék kiemelni

További mosógép tesztek