CANDY CST 27LE/1-S felültöltős mosógép teszt

CANDY CST 27LE/1-S felültöltős mosógép
CANDY CST 27LE/1-S felültöltős mosógép

Olcsó, de jó

  •  Kedvező ár
  •  Saját kategóriájában kifejezetten jó teljesítmény
  •  Számos különböző program
  •  Kevesebb helyet foglal
Aktuális ár

CANDY CST 27LE/1-S felültöltős mosógép mosógép - részletes információk
Márka CANDY
Típus Felültöltős
Energiaosztály F
Mosókapacitás 7 kg

Ha olcsó mosógépekről van szó, akkor a Candy márkával mindenképpen érdemes számolni. Nem csak kedvező árú gépeket forgalmaznak, de ehhez jó minőség és megbízhatóság is társul. Ez pedig egy szuper kombináció. Így aztán érthető, hogy rendszeresen feltűnnek mosógép toplistánkon. Ma a CST 27LE/1-S modeljüket fogom bemutatni neked.

Ez a készülék egy felültöltős mosógép, aminek több előnye is van. Az egyik, hogy kevesebb helyet foglal. Maga a masina is kisebb helyen elfér, de emellett nem kell majd plusz helyet biztosítanod, hogy ki tudd nyitni az ajtaját, mint az elöltöltősök esetében.

Ha olcsó mosógépet keresel, ez a Candy masina a saját kategóriájában kifejezetten jól teljesít.

Ennek a mosógépnek a maximális töltetsúlya 7 kilogramm, ami nem a legmagasabb, de még mindig elég jó ahhoz, hogy egy közepes háztartást ellásson. A centrifuga fordulatszáma 1200 fordulat percenként, ami megint csak egy erős középmezőnynek mondható. Egy olcsó masinától nem rossz teljesítmény.

Amit ennél a készüléknél negatívumként tudnék felhozni az a magasabb zajszint és fogyasztás. Centrifugálásnál egyébként is hangosabb minden mosógép, így itt nem is okoz meglepetést a 78 dB-es zajszint. Viszont mosás közben is egészen hangos, 61 dB-es a gép. Az energiaosztályzata F, ami az új osztályozás alapján került megállapításra. Számszerűsítve ez 175 kWh áramot és nagyjából 9500 liter vizet jelent évente.

Pozitívum viszont, hogy programválaszték tekintetében képes felvenni a versenyt akár a komolyabb masinákkal is. Összesen 17 különböző beállítás közül választhatsz majd, amik között megtalálható az összes fontosabb program. Ilyenek a gyorsmosás, a különböző anyagokra specializált ciklusok, a gazdaságos és a kézi mosás.

Okosfunkciókra nyilván egy ilyen géptől nem kell számítani. Viszont elérhető a késleltetett indítás, a túlfolyás elleni védelem és a súlyérzékelés is. Ezek mind hasznos kis extrák, amik kényelmesebbé teszik a készülék használatát.

Ez a Candy masina egy olcsóbb mosógép, ami értelemszerűen nem is akar a drága, prémiumkategóriás gépekkel versenyezni. A saját kategóriájában azonban kifejezetten jól teljesít, emiatt kitűnő választás lesz azoknak, akik olcsó, de mégis jó masinát keresnek. Szóval ilyen esetekben jó szívvel tudom őt ajánlani.

CANDY CST 27LE/1-S felültöltős mosógép mosógép összesítő vélemény

Előnyök:

  •  Kedvező ár
  •  Saját kategóriájában kifejezetten jó teljesítmény
  •  Számos különböző program
  •  Kevesebb helyet foglal

Hátrányok:

  •  Magasabb fogyasztás

További mosógép tesztek