Candy CSWS40 364D/2-S mosó-szárítógép teszt

Candy CSWS40 364D/2-S mosó-szárítógép
Candy CSWS40 364D/2-S mosó-szárítógép

Kedvező ár, jó minőség

  •  Kedvező ár
  •  Jó teljesítmény
  •  Hasznos extrák
  •  Jó ár-érték arány
Aktuális ár

Candy CSWS40 364D/2-S mosó-szárítógép mosó- és szárítógép - részletes információk
Márka Candy
Mosó kapacitás 6 kg
Szárító kapacitás 4 kg
Éves vízfogyasztás 22000 liter
Éves energiafogyasztás 970 kWh
Centrifuga zajszint 78 dB

Szeretnél egy jó minőségű gépet vásárolni, de nem akarsz egy vagyont költeni? Mosógépek esetében a Candy lesz a te márkád! Így természetes, hogy nem maradhatott ki az ő masinájuk sem a toplistánkról.

Egy viszonylag jó teljesítményű mosó-szárítógépről van szó, amihez kifejezetten kedvező áron juthatsz hozzá. A kapacitása nem kiemelkedő, de egy átlagos háztartás számára bőven elég lehet. 6 kilogramm ruhát moshatsz ki vele egyetlen ciklus alatt, vagy 4-et száríthatsz.

Szerintem ez egy szuper kis masina, ami egy átlagos háztartást tökéletesen képes kiszolgálni.

Az energiaosztálya nem a legjobb, csak B besorolást kapott. Viszont az alacsonyabb kapacitás miatt még így sem fog túl sokat fogyasztani éves szinten. Nagyjából 22000 liter vízzel és 970 kWh elektromos árammal kell számolnod, 200 szárítós mosás esetén.

Olcsóbb gépeknél gyakran az a gond, hogy a centrifuga nem képes magasabb fordulatszámra. Itt ezzel nem lesz problémád, ugyanis percenkénti 1300-as fordulatszámra is képes a készülék. A zajszint mondjuk elég magas ilyenkor, 78 dB. De hát nincsen rózsa tövis nélkül.

A ciklusidő elég magas, 210 perces. Azonban ugye itt már mosásról, szárításról van szó, így azért ez érthető is. Viszont választhatsz gyorsabb programok közül is, hiszen a készülék 16 különböző gyári programmal rendelkezik.

Kedvező ára ellenére is sok hasznos extrát kapott ez a mosó-szárítógép. Az alapvető funkciókon túl, mint a súlyérzékelés, késleltetett indítás és az Aquaoverflow védelem, képes még a Wi-Fi csatlakozásra is. Ez azért jó, mert akár mobiltelefonon keresztül is irányíthatod a gép működését. Elindíthatod a munkahelyedről a mosást, hogy mire hazaérsz már a tisztára mosott, megszárított ruhák várjanak rád.

Szerintem ez egy szuper kis masina, ami egy átlagos háztartást tökéletesen képes kiszolgálni. Nem rendelkezik azokkal a csúcskategóriás extrákkal, mint némelyik nagyobb márka, de a ruhákat ügyesen kimossa és megszárítja. A fogyasztása valamivel magasabb, de ezt az olcsóbb kezdeti ár nagyjából kiegyensúlyozza.

Candy CSWS40 364D/2-S mosó-szárítógép mosó- és szárítógép összesítő vélemény

Előnyök:

  •  Kedvező ár
  •  Jó teljesítmény
  •  Hasznos extrák
  •  Jó ár-érték arány

Hátrányok:

  •  Valamivel magasabb fogyasztás
  •  Kisebb kapacitás

További mosó- és szárítógép tesztek