Candy ROW4966DWMCE/1-S mosó-szárítógép teszt

Candy ROW4966DWMCE/1-S mosó-szárítógép
Candy ROW4966DWMCE/1-S mosó-szárítógép

Szuper ár-érték arány

  •  Szuper ár-érték arány
  •  Hasznos extra funkciók
  •  Hatékony, megbízható működés
Aktuális ár

Candy ROW4966DWMCE/1-S mosó-szárítógép mosó- és szárítógép - részletes információk
Márka Candy
Mosó kapacitás 9 kg
Szárító kapacitás 6 kg
Éves vízfogyasztás 86 liter / ciklus
Éves energiafogyasztás 308 kWh / 100 ciklus
Centrifuga zajszint 77 dB

Nincs mosó-szárítógép toplista Candy masina nélkül. Hogy miért? Egész egyszerűen azért, mert ez a márka ár-érték arányban szinte verhetetlen. Találsz olyan márkás, felsőkategóriás gépeket, amik többet tudnak a Candy készülékeinél. De általában a saját árkategóriájában a Candy viszi a prímet, hiszen általában hatékonyabb, nagyobb kapacitással vagy egyszerűen csak több extrával rendelkezik, mint a vele egy árban lévő masinák. Szóval nem is kérdéses, hogy helyet kapjanak-e a toplistánkon!

Ma egy okosmosógépet mutatok be a kínálatukból. Ez az elöltöltős masina közepesen nagy, 9 kilogrammos mosási és 6 kilogrammos szárítási kapacitással rendelkezik. Ez elegendő lehet akár egy nagyobb család számára is, de egy közepes háztartás igényeit abszolút kielégíti.

Összességében tényleg egy szuper, megbízható és extrákkal telepakolt gépről van szó.

Energiafogyasztás szempontjából hagy némi kivetnivalót maga után, de ez inkább csak elenyészőnek mondható. Ciklusonként 86 liter vizet és 3,08 kWh elektromos áramot fogyaszt majd el a masina, ha egyszerre használjuk a mosás és szárítás funkciókat is. Viszont a picivel magasabb fogyasztás ára bőven visszajön azon, hogy magát a készüléket kedvezőbb áron kapjuk meg. Ez pedig bizonyos szempontból még jobb megoldás is lehet, mint a drága masina, ami hosszútávon hozza vissza a befektetett összeget.

Természetesen egy ilyen kapacitású masinához dukál egy szuper centrifuga is. Ez szerencsére adott is, percenkénti 1400-as fordulatszámmal. Szóval még ha a szárító funkciót nem is használod minden mosásnál, a ruhák akkor is gyorsan száradnak majd.

Amiben egyértelműen kiemelkedő ez a Candy modell azok az extra funkciók. Ez a mosógép olyan praktikus és kényelmi extrákat kapott, amikkel a felsőkategóriás gépeknél találkozhatunk leginkább. Ezek közül a legszembetűnőbbek az okos funkciók, amikhez hozzátartozik a telefonos távoli vezérlés, a hangirányítás és a különböző bővített beállítások. De megtalálhatóak itt a képérzékeléssel működő beállítás szabályozás, úgynevezett Snap&Wash is, amivel vizet és áramot spórolhatunk. Illetve a MixPowerSystem is, ami a mosószer hatékonyabb felhasználást segíti elő. Ezen felül számos szenzoros okosságot kapott a gép, megtalálható a késleltetett indítás, a túlfolyás elleni védelem és a gőzölés funkció is. Szóval egy igazi fullos masináról van szó, amit elláttak mindenféle hasznos extrával, az ára mégis baráti maradt.

Programok tekintetében sem lehet panasz erre a Candy gépre. Megtalálhatóak a jól megszokott programok is, de van itt 9 különböző gyorsmosási program is, mélytisztító kezelés, extra öblítés, és különböző automatikus vagy manuális beállítások is. Mindezeket egyszerűen kezelhetjük az okostárcsa segítségével.

Összességében tényleg egy szuper, megbízható és extrákkal telepakolt gépről van szó. Nagy kapacitása, baráti ára és hatékony működése elsőosztályú választássá teszi őt bármilyen háztartás számára.

Candy ROW4966DWMCE/1-S mosó-szárítógép mosó- és szárítógép összesítő vélemény

Előnyök:

  •  Szuper ár-érték arány
  •  Hasznos extra funkciók
  •  Hatékony, megbízható működés

Hátrányok:

  •  Valamivel magasabb fogyasztás

További mosó- és szárítógép tesztek