Canon PIXMA MG2550S nyomtató teszt

Canon PIXMA MG2550S nyomtató
Canon PIXMA MG2550S nyomtató

Tökéletes választás otthoni használatra

  •  Tökéletes választás otthoni használatra
  •  Jó minőségű nyomtatás
  •  Kedvező ár
  •  Kompakt méret
Aktuális ár

Canon PIXMA MG2550S nyomtató nyomtató - részletes információk
Márka Canon
Technológia Tintasugaras
Nyomtatási mód Színes
Oldal / perc Színes / FF 4/8
Felbontás 4800 x 600 DPI

A Canon PIXMA termékcsaládja vitathatatlanul az egyik legjobb választás, ha otthonra keresel nyomtatót. Elsősorban azokat a felhasználókat tartották szem előtt a gyártók, akik kedvező árú nyomtatót keresnek, és kisebb mennyiségben szeretnének nyomtatni. Nyomtató toplistánk következő tagjaként az MG2550S névre hallgató modelljüket mutatom be neked!

Ez a kompakt nyomtató egyszerűen tökéletes otthoni használatra. Nem csak olcsó, de kevés helyet is foglal. Elsősorban arra tervezték, hogy néha-néha nyomtass vele pár oldalt. Ennek ellenére azonban kitűnő minőségű munkára képes. Sőt, a 4800 x 600 DPI-s felbontása és kiváló színkezelése alkalmassá teszi nem csak dokumentumok, de akár fotók nyomtatására is.

Otthoni használatra nehezen találsz majd jobb nyomtatót, mint a Canon PIXMA gépei.

Ennek a nyomtatónak az egyik legnagyobb előnye, hogy kedvező áron nyomtathatsz vele. Nem csak a készülék ára alacsony, de a patronokkal is takarékosan bánik. Ráadásul választhatod hozzá az opcionális XL méretű kazettákat is, amivel akár további 30 %-ot is spórolhatsz a nyomtatás költségein.

Ez a készülék alkalmas dokumentumok, fotók, diagramok nyomtatására is. Szóval a legtöbb otthon felmerülő feladatot képes lesz majd ellátni. Emellett képes fénymásolni, és szkennelni is. Így még sokrétűbb társad lehet majd a mindennapokban. Mindezt kifejezetten kedvező áron.

Ami még hatalmas előnye ennek a nyomtatónak, hogy kompakt mérettel rendelkezik. Ez nagyon fontos lehet, ha otthonra keresel nyomtatót. Egy irodában általában sok hely van, ahol kényelmesen elférhet egy nyomtató. Otthon azonban az íróasztalon általában kevesebb szabad területünk van. Ezért kifejezetten praktikus lesz, ha a nyomtató nem foglal sok helyet, használaton kívül pedig nem lesz zavaró egy hatalmas készülék az asztalon.

Amivel számolnod kell majd viszont, hogy ezt a gépet nem tervezték nagyobb mennyiségek nyomtatására. Ez leginkább abban mutatkozik majd meg, hogy a nyomtatási sebesség kifejezetten lassú. Fekete-fehérben percenként 8 oldalt képes kinyomtatni, színesben azonban már csak 4-et. Ez alkalmankénti használatnál nem is lesz zavaró, azonban egy irodában már nem fogja megállni a helyét.

Mindent összevetve én úgy gondolom, hogy a Canon PIXMA MG2550S egy nagyon-nagyon jó választás lehet mezei felhasználók számára. Kifejezetten otthoni használatra lett kifejlesztve, és ezt a feladatot tökéletesen be is tölti. Emellett pedig a kifejezetten baráti árát sem hagyhatjuk figyelmen kívül. Én tényleg jó szívvel tudom ajánlani ezt a kompakt kis masinát.

Canon PIXMA MG2550S nyomtató nyomtató összesítő vélemény

Előnyök:

  •  Tökéletes választás otthoni használatra
  •  Jó minőségű nyomtatás
  •  Kedvező ár
  •  Kompakt méret

Hátrányok:

  •  Lassú nyomtatási sebesség

További nyomtató tesztek