Canon PIXMA PRO-100S fotónyomtató teszt

Canon PIXMA PRO-100S fotónyomtató
Canon PIXMA PRO-100S fotónyomtató

Fotók nyomtatására

  •  Fényképek és színes anyagok tökéletes nyomtatása
  •  Szuper képminőség
  •  A3-as méretet is kezeli
  •  Aprólékos beállítási lehetőségek
Aktuális ár

Canon PIXMA PRO-100S fotónyomtató nyomtató - részletes információk
Márka Canon
Technológia Tintasugaras
Nyomtatási mód Színes
Oldal / perc Színes / FF -/38
Felbontás 4800x2400 DPI

Ez a nyomtató kitűnő választás lehet, ha jó minőségű, színes képeket szeretnél nyomtatni. Otthoni, de akár professzionális használatra is tökéletesen alkalmas.

Egy tintasugaras készülékről van szó, ami képes színesben és fekete-fehérben is nyomtatni. Nagy előnye, hogy nem csak az A4-es, de akár az A3-as papírméretet is képes kezelni.

Ez a nyomtató kitűnő választás lehet, ha jó minőségű, színes képeket szeretnél nyomtatni.

A nyomtató egyik legfontosabb tulajdonsága, hogy kitűnő képminőséget produkál. 4800×2400 DPI minőségben nyomtat, ezért simán lehetséges vele fényképek, rajzok vagy más színes anyagok feldolgozása. A nyomtatási sebesség valamivel lassabb, de ugye ez nem is csoda, hiszen nem egyszerű szöveges dokumentumokra találták ki.

A jó minőséghez hozzájárul a színek tökéletes kezelése is. Szoftveres szinten is szuper jól bánik ezekkel, de a tintapatronok is egyedi megoldást kaptak. 8 színből és 3 monokróm tintából álló technológiát használ, amit az aprólékos részletekre képes FINE nyomtatófej-technológia egészít ki.

Másik nagy előnye, hogy gyakorlatilag bárhonnan kényelmesen nyomtathatsz. A hagyományos vezetékes és Wi-Fi kapcsolatokon túl támogatja még a PIXMA Cloud, az Apple AirPrint és a Google Cloud Print szolgáltatásokat is.

Ha szeretnél igazán belemélyedni a dolgokba és a legtökéletesebb képminőséget elérni, akkor számos különböző beállítás áll majd a rendelkezésedre. Egyedi profilokat állíthatsz össze, de letöltheted az ismertebb papírgyártók ICC profiljait is. Így minden esetben tökéletes részletességet és színhűséget kaphatsz.

Ahogy a fentiekből is látszik, ez a nyomtató tökéletes választás lesz, ha fényképeket vagy színes anyagokat szeretnél nyomtatni. Fejlett technológiák, gyönyörű képminőség és megbízható működés jellemzik ezt a professzionális Canon masinát.

Canon PIXMA PRO-100S fotónyomtató nyomtató összesítő vélemény

Előnyök:

  •  Fényképek és színes anyagok tökéletes nyomtatása|Szuper képminőség|A3-as méretet is kezeli|Aprólékos beállítási lehetőségek

Hátrányok:

  •  Lassabb nyomtatási sebesség|Drágább ár

További nyomtató tesztek