Canon PIXMA TS205 tintasugaras nyomtató teszt

Canon PIXMA TS205 tintasugaras nyomtató
Canon PIXMA TS205 tintasugaras nyomtató

Otthoni használatra

  •  Szuper ár-érték arány
  •  Otthoni, alkalmi használatra tökéletes
  •  Jó képminőség
Aktuális ár

Canon PIXMA TS205 tintasugaras nyomtató nyomtató - részletes információk
Márka Canon
Technológia Tintasugaras
Nyomtatási mód Színes
Oldal / perc Színes / FF 43929
Felbontás 4800x1200 DPI

A Canon PIXMA TS205 egy olcsó tintasugaras nyomtató, ami otthoni használatra szuper választás lehet. Legnagyobb előnye, hogy a kedvező ár mellett is képes jó minőséget és megbízható működést biztosítani. Ha kisebb mennyiségben, de rendszeresen nyomtatnál, akkor kiváló társ lehet ez a Canon masina.

Egy színes, tintasugaras nyomtatóról van szó. Ez hosszútávon és nagy mennyiségben valamivel drágább nyomtatást jelent, mint a lézeres alternatíva. Ha viszont ha csak alkalmanként nyomtatnál, akkor jóval költséghatékonyabb lesz ez a masina. Már csak az alacsonyabb ára miatt is.

Legnagyobb előnye, hogy a kedvező ár mellett is képes jó minőséget és megbízható működést biztosítani.

Annak ellenére, hogy egy olcsó masináról van szó, a nyomtatott képek minősége teljesen rendben van. A készülék 4800×1200 DPI minőséget hoz. Emellett a nyomtatási sebességre sem igazán lehet panasz. Percenként képes 7,7 darab fekete-fehér vagy 4 darab színes oldallal megbirkózni.

Ez a modell tipikus esete annak, amikor a toner kazetták majdnem annyiba kerülnek, mint maga a gép. Ha szeretnél nagy mennyiségben nyomtatni, akkor ez hosszútávon gondot okozhat. Azonban heti néhány oldalnál valószínűleg még így is olcsóbban jössz majd ki.

Ráadásul az után töltött kazetták is egy életképes opciót jelenthetnek egy olcsóbb nyomtató esetében.

Ez a modell még nem rendelkezik Wi-Fi kapcsolattal, így a felhőből sem tud nyomtatni. Ehelyett a hagyományos USB csatlakozáson keresztül kommunikál majd a számítógéppel.

Én úgy gondolom, hogy ezért az árért cserébe a Canon PIXMA TS205 egy teljesen korrekt gép. Nagy csodát nem kell tőle várni, de arra tökéletesen megfelel, hogy ne kelljen a plázákba járni nyomtatni, ha éppen szükséged van valamire.

Canon PIXMA TS205 tintasugaras nyomtató nyomtató összesítő vélemény

Előnyök:

  •  Szuper ár-érték arány
  •  Otthoni, alkalmi használatra tökéletes
  •  Jó képminőség

Hátrányok:

  •  Valamivel lassabb nyomtatási sebesség
  •  Nincs Wi-Fi kapcsolat

További nyomtató tesztek