Capital Sports Infinity Track 4.0 futópad teszt

Capital Sports Infinity Track 4.0 futópad
Capital Sports Infinity Track 4.0 futópad

Felső kategóriás futópad az elhivatottaknak

  •  Gazdag felszereltség, hasznos extrák
  •  Nagy teljesítmény
  •  Dönthető felület
  •  Nagy és rugalmas futófelület
Aktuális ár

Capital Sports Infinity Track 4.0 futópad futópad - részletes információk
Márka Capital Sports
Motor teljesítménye 7 lóerő
Futófelület 50 X 140 cm
Maximális sebesség 21 km/óra

Szeretnéd kimaxolni az otthoni kardio edzéseket? Akkor ezt a Capital Sports futópadot neked találták ki! Nagy teljesítmény, masszív felépítés és gazdag funkcionalitás jellemzik a készüléket. 

Kezdésként megemlíteném a motort, ami egy 5,5 lóerővel rendelkezik. Ez akár 18 km/óra maximális sebességet is lehetővé tesz, ami már tapasztalt futó számára is megfelelő kihívást jelenthet, kezdőknek pedig egyenesen tökéletes. Ha tovább szeretnéd nehezíteni az edzést, akkor ezt is megteheted a futófelület dőlésszögének beállításával. A legnagyobb elérhető emelkedő 15°-os, ami alaposan megdolgoztat majd, függetlenül attól, hogy mennyire vagy jó kondiban. 

Az irányítása egyszerű, hiszen mind a sebességet, mind pedig a dőlésszöget állíthatod a markolaton vagy a kijelzőn keresztül is. Emellett elérhető 36 különböző gyári program, de akár háromféle saját edzést is összeállíthatsz magadnak.

A legfontosabb információkat természetesen a kijelzőről olvashatod majd le. Ezek között megtalálható a sebesség, a megtett távolság és az elégetett kalóriák is. Illetve nyomon követheted az aktuális pulzusodat is a markolatba épített érzékelőknek köszönhetően. 

Érdemes kiemelni, hogy a készülék szuper futófelülettel rendelkezik. Az extra nagy 50X140 centiméteres méret könnyed edzést biztosít, függetlenül attól, hogy milyen magas vagy. Illetve pozitívum még a 6P-AntiShock Suspension rendszer, ami nagyon rugalmassá teszi a felületet és ezzel kíméli az ízületeket.

Természetesen egy ilyen komoly masinából a kényelmi funkciók sem hiányozhatnak. Erre szolgál a beépített hangszóró rendszer, amihez csatlakoztathatsz tabletet vagy a telefonodat is. A nyári hónapokban pedig a futópadban található ventilátor fog jó szolgálatot tenni és elviselhetőbbé tenni az edzés közben izzadtságcseppeket. A készülékkel együtt hozzáférést kapsz még a Kinomap alkalmazáshoz, ami virtuális utak bejárását teszi lehetővé, így aztán igazán úgy érezheted majd magad, mintha a szabadban kocognál. Ehhez pedig ki sem kell majd lépned az ajtón. 

Szóval én azt mondom, hogy ha egy komoly, jól felszerelt futópadot szeretnél vásárolni otthonra, akkor a Capital Sports masinája jó választás lehet számodra. Én tuti, hogy futnék rajta. 

Capital Sports Infinity Track 4.0 futópad futópad összesítő vélemény

Előnyök:

  •  Gazdag felszereltség, hasznos extrák
  •  Nagy teljesítmény
  •  Dönthető felület
  •  Nagy és rugalmas futófelület

Hátrányok:

  •  Drágább ár

További futópad tesztek