Capital Sports Pacemaker F100 futópad teszt

Capital Sports Pacemaker F100 futópad
Capital Sports Pacemaker F100 futópad

Kezdőknek tökéletes

  •  Jó ár-érték arány
  •  Állítható sebesség, dőlésszög és programok
  •  Pontos statisztikák mobilos alkalmazáson keresztül
  •  Biztonságos használat
Aktuális ár

Capital Sports Pacemaker F100 futópad futópad - részletes információk
Márka Capital Sports
Motor teljesítménye 2 LE
Futófelület 40x110 cm
Maximális sebesség 12 km/h

Most kezdenél bele az otthoni kardio edzésbe? Szeretnél leadni néhány kilót, de nem akarsz az edzőterembe járni? A Capital Sports Pacemaker F100 futópadja tökéletes választás lesz számodra.

Ez a futópad azért is szuper kezdők számára, mert kedvező áron vásárolhatod meg, így nem kell egyből százezreket költened az otthoni edzőterem kialakítására. Emellett viszont hozza azt a teljesítményszintet, amire az elején szükséged lesz. A készülék 2 lóerős motorral rendelkezik, ami 12 km/h-ás maximális sebességet tesz lehetővé. Ez egy megerőltetőbb kocogásnak felel meg.

Most kezdenél bele az otthoni kardio edzésbe? Ez a futópad tökéletes választás lesz számodra.

Beépített számítógéppel rendelkezik, ami egyszerűbbé teszi majd az edzést és pontosan nyomon követheted segítségével a fejlődésedet. Leolvashatod róla az edzés idejét, a megtett távolságot, az aktuális sebességet, de még a pulzusodat és az elégetett kalóriák számát is. Természetesen megtalálhatóak a különböző edzésprogramok is, szám szerint 12. Az állítható sebességnek és a gyári programoknak köszönhetően mindig a saját szintedhez igazíthatod az edzés nehézségét.

Érdemes még megemlíteni néhány hasznos funkciót. A készülék használaton kívül hidraulikus rendszerrel összecsukható, így könnyen kezelhető és kevesebb helyet foglal majd. Emellett rendelkezik egy modern önolajozó rendszerrel is, ami halkabbá és kényelmesebbé teszi a futást. A biztonsági kulcs pedig azért felelős, hogy ha edzés közben elesnél, akkor a készülék automatikus lekapcsoljon.

A futópad másik előnye, hogy stabil kialakítással rendelkezik. Ez biztonságosabbá teszi az edzést és a nagy, 120 kilogrammos teherbírásnak köszönhetően széleskörűen használható lesz. Állíthatod egyébként a készülék dőlésszögét is 0,5 és 4 fok között. Ez akkor jön majd jól, ha egy kicsit nehezebb edzést szeretnél.

Extrák tekintetében is elég jól teljesít ez a masina. Található benne egy beépített hangszóró, amihez USB-n vagy SD kártyán keresztül csatlakoztathatod majd a kedvenc zenéidet. Rendelkezik fülhallgató csatlakozóval is, ha nem szeretnél másokat zavarni edzés közben. Emellett van még rajta egy tablet tartó is, ami azért is jön majd jól, mert használhatod vele az iFit alkalmazást. Ez segít nyomon követni az edzéseidet, statisztikákat biztosít és a futópad irányítását is lehetővé teszi.

Szerintem ez egy nagyon jó futópad, ami rendelkezik az összes szükséges funkcióval és extrával. A teljesítménye miatt profik számára nem javasolnám, de kezdőknek tökéletes választás lesz, ráadásul kifejezetten jó áron.

Capital Sports Pacemaker F100 futópad futópad összesítő vélemény

Előnyök:

  •  Jó ár-érték arány|Állítható sebesség, dőlésszög és programok|Pontos statisztikák mobilos alkalmazáson keresztül|Biztonságos használat

Hátrányok:

  •  A maximális sebesség nem túl magas, ezért inkább kezdőknek ajánlanám

További futópad tesztek