CLEANmaxx ciklon porszívó teszt

CLEANmaxx ciklon porszívó
CLEANmaxx ciklon porszívó

Ciklon porszívó szuper jó áron

  •  Szuper ár-érték arány
  •  Modern, zsák nélküli ciklon kialakítás
  •  Jó teljesítmény
Aktuális ár

CLEANmaxx ciklon porszívó porszívó - részletes információk
Márka CLEANmaxx
Szívóteljesítmény padló / szőnyeg 700 W
Zajszint 75 dB

A következő készüléket mindenképpen szerettem volna bemutatni neked. Ennek pedig az a legfőbb oka, hogy elképesztően jó ár-érték aránnyal rendelkezik. 

A belépő kategóriánál éppen csak egy kicsivel drágábban juthatsz hozzá. Cserébe a legmodernebb porzsák nélküli ciklon technológiával rendelkezik, ami nem csak hatékony szívóteljesítményt, de könnyebb takarítást is jelent. Illetve azt is érdemes figyelembe venni, hogy soha többet nem kell majd porzsákra költened. 

Nagy előnye még, hogy korszerű és ízléses dizájnnal rendelkezik. A kialakítása masszív és praktikus. A használatot pedig még egyszerűbbé fogja tenni a viszonylag hosszú 7,5 méteres vezeték. Ennek köszönhetően nem kell majd folyamatosan új konnektort keresned takarítás közben. 

Teljesítmény tekintetében sem lehet panasz erre a masinára. 700 wattos motorral rendelkezik, ami nem csak erőteljes, de energiatakarékos is. Ez alapján meg is kapta a porszívó az A energiabesorolást.

A fentiek alapján már láthatod, hogy azért egy elég korrekt kis gépről beszélünk. Ez azonban még nem minden. Allergiások számára világmegváltó lehet, de igazából mindenkinek javít az életminőségén a beépített HEPA szűrő. Ez a típus nem csak a port szűri meg szuper effektíven, de az egyéb szennyeződéseket is megfogja. Ilyen szűrőkkel szokták akár 99%-os hatékonysággal tisztítani a helyiségek levegőjét.

Mindent összevetve én úgy gondolom, hogy ezért az árért cserébe nagyon jó vásár a CLEANmaxx porszívó, ezért jó szívvel tudom ajánlani bármelyik háztartásba. 

CLEANmaxx ciklon porszívó porszívó összesítő vélemény

Előnyök:

  •  Szuper ár-érték arány
  •  Modern, zsák nélküli ciklon kialakítás
  •  Jó teljesítmény

Hátrányok:

  •  Kevésbé ismert márka

További porszívó tesztek