Columbia Youth Newton Ridge II gyerek túracipő teszt

Columbia Youth Newton Ridge II gyerek túracipő
Columbia Youth Newton Ridge II gyerek túracipő

Vidd magaddal a gyermekedet is túrázni!

  •  Jó ár/érték arány
  •  Kényelmes, strapabíró anyag
  •  Ütéscsillapítás
  •  Antibakteriális belső
Aktuális ár

Columbia Youth Newton Ridge II gyerek túracipő túracipő - részletes információk
Márka Columbia
Típus Gyerek túrabakancs
Felsőrész Vízálló poliuretán bőr
Köztes talprész Rugalmas köztes talprész
Cipőtalp TPR
Vízálló Nagy tapadóképességű gumi
Súly 331 g

Nemcsak jól néz ki, de intenzív túrákon, sárban és esőben is bírni fogja a megpróbáltatásokat ez a gyermekek lábára tervezett masszív túrabakancs.

A sportos, vízálló konstrukció a városi használat során, valamint a hegyekben és igényesebb terepeken is erősen, jól fogja tartani a gyermekek lábát, és megfelelő impregnáció mellett nem fog átnedvesedni sem.

A komfortos viseletet erősíti, hogy ennél a bakancsnál betörési idővel és a kellemetlen hólyagokkal sem kell számolni. Magas szárú kialakítása miatt azonban azt javaslom, hogy mindig kerüljön alá hosszú szárú zokni, így a szár nedves-párás időben sem fogja kidörzsölni a boka körüli részt.

A vízállóság mellett még fontos jeleznem, hogy ez a bakancs alapvetően nem meleg, így több rétegnyi zoknival is maximum -5 fokig biztosít termikus kényelmet viselőjének.

A cipő nagy erőssége a TECHLITE® technológiával ellátott anyag, ami a cipő orrán és szegélyén végig futva biztosítja, hogy a bakancs erős terepen is elnyelje az ütődéseket, ugyanakkor  kellően rugalmas viseletet nyújt. Emellett ellenálló is, így gondoskodik a láb maximális védelméről és stabilitásáról is. Természetes antibakteriális hatásának hála a kellemetlen szagok sem telepednek meg a cipő belsőben és a tisztítás könnyedebb lesz.

Azt gondolom, hogy ha Columbia Youth Newton Ridge II gyerek túracipőt választod,  abszolút kellemes áron egy tisztességes és stílusos túracipőt vásárolhatsz gyermekednek, ami  hétköznapi viseletben is kiváló, és a hidegebb tavaszi és őszi hónapokban is bevethető lesz.

Columbia Youth Newton Ridge II gyerek túracipő túracipő összesítő vélemény

Előnyök:

  •  Jó ár/érték arány
  •  Kényelmes, strapabíró anyag
  •  Ütéscsillapítás
  •  Antibakteriális belső

Hátrányok:

  •  Hideg időben nem tartja a meleget

További túracipő tesztek