Concept MM4300 elektromos húsdaráló gyümölcspréssel teszt

Concept MM4300 elektromos húsdaráló gyümölcspréssel
Concept MM4300 elektromos húsdaráló gyümölcspréssel

Egy imádnivaló szépség

  •  Nagyon jó ár-érték arány
  •  Elegáns külső
  •  Sok kiegészítő
  •  Remek darálási sebesség
Aktuális ár

Concept MM4300 elektromos húsdaráló gyümölcspréssel húsdaráló - részletes információk
Márka Concept
Típus Elektromos
Teljesítmény 350 W
Húsfeldolgozó sebesség 1,2 kg/perc
Funkciók Hátramenet, virsli és kolbásztöltés, gyümölcspréselés/gyümölcsfacsarás

Kicsi a bors, de erős! – mondhatnánk bátran erre a szemrevaló multifunkcionális darálóra, ami nem csak húsdaráláshoz, de kolbásztöltéshez, gyümölcsfacsaráshoz- és préseléshez is nagy segítséget fog nyújtani.

A készülék kezelése roppant egyszerű, anélkül is könnyedén használhatod, hogy nagyon bele kellene mélyedned a használati útmutatóba.

A gép 350 W-os teljesítménye (és 1500 W-os maximális teljesítménye) elegendő ahhoz, hogy akár 1,2 kg hússal is megbirkózzon, a finom és durva daráláshoz pedig kétféle rostélyt is találsz a termék dobozában. A rostélyok és a kés kiváló minőségű, tartós rozsdamentes acélból készülnek, míg a gumírozott talpak a biztonságos munkavégzésben segítenek.

Ha a hús makacsul beragadna, csupán hátramenetbe kell kapcsolni és máris kiszabadul. Ez a funkció egyébként akkor is hatékony, ha a darálás után ki szeretnéd üríteni a gépet, így biztosan nem vész kárba az alapanyag.

A gördülékeny és problémamentes használathoz azonban azt javaslom, hogy darálás előtt mindenképpen készítsd elő alaposan a húst, és vágd kisebb darabokra!

Muszáj megemlítenem azonban, hogy a Concept MM4300 nemcsak praktikuma miatt lesz a kedvenc konyhai eszközöd. Ez a LED háttérvilágítású gombokkal ellátott eszköz eszméletlenül dizájnos külsőt kapott (leginkább egy kenyérpirítóra emlékeztet), és nagyon jól mutat akár a konyhapulton. Ráadásul nem sok helyet foglal. Erős felépítése, a csomagban található nagyszámú tartozéka és kedvező ára pedig csak még vonzóbbá teszi ezt a remek masinát.

Concept MM4300 elektromos húsdaráló gyümölcspréssel húsdaráló összesítő vélemény

Előnyök:

  •  Nagyon jó ár-érték arány
  •  Elegáns külső
  •  Sok kiegészítő
  •  Remek darálási sebesség

Hátrányok:

  •  Apróra fel kell vágnod a húst a daráláshoz

További húsdaráló tesztek