Concept OV1110 PerfectAir páramentesítő teszt

Concept OV1110 PerfectAir páramentesítő
Concept OV1110 PerfectAir páramentesítő

Olcsó, de jó

  •  Kedvező ár
  •  Egyszerű használat
  •  Ízléses megjelenés
Aktuális ár

Concept OV1110 PerfectAir páramentesítő páramentesítő - részletes információk
Márka Concept
Páramentesítő teljesítmény 0,3 liter/nap
Tartály kapacitás 0,6 liter
Motor teljesítmény 23 W
Zajszint 35 dB

A Concept OV1110 páramentesítőt elsősorban azoknak ajánlanám, akik szeretnének olcsóbban kijönni. Nem rendelkezik olyan nagy teljesítménnyel, mint más készülékek. Viszont ha nincs extrém párásodás, akkor ez az egyszerűbb masina is megfelelhet a célra.

A gyártó leírása szerint 15 m2-ig használható, ami egy nagyobb szoba páramentesítésére lesz elegendő. Naponta 0,3 liter nedvességet képes kivonni a levegőből. Szóval ha már nedvesednek a falak, akkor nem feltétlen fog megoldást jelenteni. Inkább akkor ajánlanám, ha párás a levegő, de nincsenek látható nyomai. A penészedés megszüntetésében is segíthet.

Nem rendelkezik olyan nagy teljesítménnyel, mint más készülékek. Viszont ha nincs extrém párásodás, akkor ez az egyszerűbb masina is megfelelhet a célra.

A nedvességet egy könnyedén üríthető, 0,6 literes tartályba gyűjti a készülék. Így maximális teljesítményen is elég lesz kétnaponta ürítened.

Ami pozitívum, hogy kifejezetten alacsony, 35 dB-es zajszinttel rendelkezik. Emiatt jó választás lehet hálószobákba is.

Extrák tekintetében nem kell nagy durranásra számítani. Igazából ki- és bekapcsolni tudod a masinát. Illetve, ami még hasznos, hogy ha megtelik a víztartály a gép automatikusan kikapcsol.

Érdemes még megemlíteni az ízléses dizájnt, amit egy energiatakarékos LED hangulatfény egészít ki. Ez akár éjjeli fényként is funkcionálhat, ha gyerekszobában használod a páramentesítőt.

Egyértelműen nem egy full extrás gépről van szó, azonban mégis úgy gondoltam, hogy elfér a toplistán. Ennek pedig az az oka, hogy tényleg olcsón juthatsz hozzá. Extrém esetekben nem jelent majd megoldást, de ha annyira nem vészes a helyzet, akkor sokszor felesleges megvenni a nagy teljesítményű és drága modelleket. Ilyenkor lehet jó választás a Concept OV1110.

Concept OV1110 PerfectAir páramentesítő páramentesítő összesítő vélemény

Előnyök:

  •  Kedvező ár
  •  Egyszerű használat
  •  Ízléses megjelenés

Hátrányok:

  •  Kisebb teljesítmény

További páramentesítő tesztek