Concept VP4360 kézi porszívó teszt

Concept VP4360 kézi porszívó
Concept VP4360 kézi porszívó

Szuper hosszú működési idő

  •  Száraz- és nedvestisztítás
  •  Kiemelkedően hosszú működési idő
  •  Praktikus beépített világítás
Aktuális ár

Concept VP4360 kézi porszívó kézi porszívó - részletes információk
Márka Concept
Teljesítmény 70 W
Felületek Univerzális
Bővítmények száma 3

A legjobb kézi porszívó címért vívott harcban ez a Concept masina nagyon-nagyon jó esélyekkel indulhat. Nagyon sok pozitívum szól mellette, azonban ezek közül van egy, ami egészen kiemelkedőnek mondható. Nézzük is meg részletesebben a Concept VP4360 modelljét!

Mielőtt áradoznék egy sort erről a remek morzsaporszívóról, had mutassam be azt a tulajdonságát, amivel egészen egyértelműen a verhetetlen szintre emeli magát. Ez pedig az elképesztő hosszú működési idő. A legtöbb akkumulátoros kézi porszívó valahol 15-20 perc környékén bírja egy töltéssel. Nem ez a modell. Ezzel a kicsikével akár 40 percig is porszívózhatsz egyhuzamban, miután teletöltötted az aksit! Szóval ha nem akarsz azon aggódni takarítás közben, hogy vajon meddig bírja még a porszívó, akkor ezt a gépet neked találták ki!

Ez a kézi porszívó klasszikus morzsaporszívóként funkcionál, így padlót nem érdemes vele takarítani. Azonban ebben a kategóriában tényleg kiemelkedőnek mondható.

Ez azonban még korántsem minden. Nézzük is tovább, hogy miért lett az egyik kedvencem ő. Fontos szempont volt, hogy ez a kézi porszívó képes száraz és nedves tisztításra egyaránt. Ehhez egy 450 ml-es portartály, és egy 150 ml-es víztartály áll majd rendelkezésedre. Ráadásul a nedves tisztítás hatékonyságát növelendő megtalálható a csomagban egy nedves kaparó is, amivel a makacs foltokat, leragadt cuccokat is gond nélkül takaríthatod el.

Kiegészítők tekintetében egyébként is jól teljesít ez a modell. Hiszen a hagyományos szívókán túl, többféle kefés fejé közül is választhatsz majd, attól függően, hogy hol és milyen koszt kell felszívni.

Emellett rendelkezik még egy praktikus töltőállomással is, ami akár fali tartóként is funkcionálhat. További hasznos kiegészítő még a porszívó fejébe épített LED világítás, amivel a sötétebb zugokat is alaposan tisztíthatod majd meg.

Szűrőrendszerét a korszerű HEPA technológia biztosítja majd. Ez gondoskodik róla, hogy a felszívott koszok, apró porszemek semmiképp se kerülhessenek vissza a levegőbe.

Ez a kézi porszívó klasszikus morzsaporszívóként funkcionál, így padlót nem érdemes vele takarítani. Azonban ebben a kategóriában tényleg kiemelkedőnek mondható. Szóval ha egy szuper, praktikus, és minőségi kézi porszívót keresel az autó vagy lakókocsi takarításához, akkor ne is nézelődj tovább. A Concept porszívójánál nehezen fogsz jobbat találni!

Concept VP4360 kézi porszívó kézi porszívó összesítő vélemény

Előnyök:

  •  Száraz- és nedvestisztítás
  •  Kiemelkedően hosszú működési idő
  •  Praktikus beépített világítás

Hátrányok:

  •  Ennél a készüléknél nem tudnék negatívumot kiemelni

További kézi porszívó tesztek