CONNECT IT Monte Carlo CGC-2100-GR gamer szék teszt

CONNECT IT Monte Carlo CGC-2100-GR gamer szék
CONNECT IT Monte Carlo CGC-2100-GR gamer szék

Szuper ár-érték arány

  •  Ízléses dizájn
  •  Kedvező ár
  •  Megbízható minőség
  •  Több színben is elérhető
Aktuális ár

CONNECT IT Monte Carlo CGC-2100-GR gamer szék gamer szék - részletes információk
Márka CONNECT IT
Borítás Mesh és szintetikus bőr
Állítható magasság Igen
Állítható háttámla Igen
Állítható kartámasz Nem
Deréktámasz Igen

A gamer székek általában elég drágák szoktak lenni, ami problémát okozhat, ha szűkösebb a keret. Ez a CONNECT IT forgószék ezt orvosolja valamelyest, hiszen kifejezetten jó áron nyújt kitűnő minőséget és igazi gamer hangulatot. Ha szeretnéd kiegészíteni egy csinos ülőalkalmatossággal a setupodat, de nem akarsz vagyonokat költeni, akkor őt tudom javasolni.

Szerintem ennél a széknél nagyon eltalálták a dizájnt. Tökéletes lett az egyensúly a látványos gamer elemek és a diszkrétebb kialakítás között. Így egy ízléses, de mégis vagány széket sikerült összehozniuk.

Kedvező ár, vagány dizájn, ízléses kialakítás. Kevesebb ponton állítható, de ettől eltekintve egy elég király kis székről van szó.

Kifejezetten éltem a szögletesebb dizájnt, ami egy kis felüdülést jelentett a tucatszámra tervezett gamer székek között. A színes csíkok és a kissé agresszív sarkok tökéletes összhangot alkotnak. Ha pedig a színeknél tartunk, akkor a piros és a zöld változat egyaránt szuperül mutat a fekete alapon.

Amit még kiemelnék, azok a lábak, amik az unalmas fekete helyett kaptak még egy kis menő zöldet is. Ráadásul itt is megjelennek a szögletesebb sarkok, ami szuperül kikerekíti az összképet.

A borításnál szintetikus bőrt és mesh hálót ötvöztek, ami két okból is nagyon jó. Az egyik, hogy szuperül mutat. A másik, hogy így jobban szellőzik. Így egyszerre kapod meg a műbőr elegánsabb, igényesebb érzését, de közben nem fog ráizzadni a hátad a támlára a nyári melegben sem.

Ami talán az egyetlen negatívuma ennek a széknek – és ez indokolja az alacsonyabb árat is – az az állíthatóság hiánya. Az alap funkciókat tudja: dönthető a háttámla és állítható a magasság. De nagyjából ezzel ki is merült a dolog. Viszont az jó, hogy viszonylag masszív vázat kapott a szék, emiatt a teherbírása sem rossz, 120 kilogramm.

Mindent összevetve szerintem ez egy elég király gamer szék, ami jól néz ki, kényelmes és nem utolsó sorban olcsó. Szóval ha hajlandó vagy feláldozni egy kicsit az ergonómiából a kedvezőbb árért cserébe, akkor jó választás lehet ez a modell.

CONNECT IT Monte Carlo CGC-2100-GR gamer szék gamer szék összesítő vélemény

Előnyök:

  •  Ízléses dizájn
  •  Kedvező ár
  •  Megbízható minőség
  •  Több színben is elérhető

Hátrányok:

  •  Kevesebb helyen állítható, így nem annyira ergonomikus

További gamer szék tesztek