CONNECT IT Optical USB egér teszt

CONNECT IT Optical USB egér
CONNECT IT Optical USB egér

Olcsó, de jó

  •  Szuper jó ár
  •  Megbízható működés
  •  Mezei felhasználók számára tökéletes
  •  Szolid megjelenés
Aktuális ár

CONNECT IT Optical USB egér egér - részletes információk
Márka CONNECT IT
Csatlakozás Vezetékes USB
Technológia Optikai
DPI 1000 DPI
Gombok száma 3

Egeret vásárolnál, de nem akarsz túl sokat költeni? Lehet, hogy csak ritkán használod vagy éppen szűkösebb a keret, esetleg irodába keresel nagyobb tételben és spórolnál rajta? Bármi is az oka, ez az egér jó megoldást jelenthet számodra. Szuper baráti áron juthatsz hozzá, sőt, ha nagyobb mennyiségben rendelsz, még olcsóbb lesz.

Ami fontos, hogy az alacsony ár nem megy a minőség rovására! A CONNECT IT kifejezetten jó minőségű egereket gyárt, amit a számtalan pozitív vásárlói vélemény is alátámaszt. Lássuk is, hogy mit tud ez az olcsó modelljük!

Tudja az alapvető funkciókat, stabil működést biztosít, és olcsó. Ezzel szerintem el is mondtam mindent.

Egy egyszerű, de kényelmes kialakítású egérről van szó. Pozitívum, hogy bár nem tolták túl a dizájnt, mégis kapott egy ergonomikus ujjtámaszt az egér, illetve egy kis beugrót, ahol kényelmes elfér majd a hüvelyk- és a kisujjad.

Vezetékes USB csatlakozással rendelkezik, ami ebben az árkategóriában nem is meglepő, hiszen a kábeles kapcsolat még mindig egy olcsó, stabil és megbízható megoldást jelent. Maga a vezeték 1,8 méter hosszú, ami tökéletesen elegendő asztali gépekhez és laptopokhoz egyaránt.

Érzékenység tekintetében sem lehet rá panasz, hiszen 1000 DPI-s optikai szenzorokat kapott. Ez tökéletes irodai használatra, de akár böngészéshez, sőt még akár hobbi szintű játékra is. Illetve még érdemes szót ejteni a gombokról is: nem igazán érdemes szót ejteni róluk. Rendelkezik az alapvető 3 funkcióval és nagyjából itt vége is a történetnek.

Egyébként több színben is elérhető. Ami a közös bennük, hogy mindegyik szolid és elegáns. Szóval az otthoni íróasztalodon is jól illeszkedik majd az összképbe, de akár egy professzionális környezetben is bőven megállja a helyét.

Nem is nagyon részletezném tovább ezt az egeret. Tudja az alapvető funkciókat, stabil működést biztosít, és olcsó. Ezzel szerintem el is mondtam mindent. Ha egyszerű otthoni, vagy irodai használatra keresel egeret, és nincs szükséged mindenféle extrákra, akkor ezt tudom neked javasolni.

CONNECT IT Optical USB egér egér összesítő vélemény

Előnyök:

  •  Szuper jó ár
  •  Megbízható működés
  •  Mezei felhasználók számára tökéletes
  •  Szolid megjelenés

Hátrányok:

  •  Extrák tekintetében igazából semmit nem nyújt

További egér tesztek