CONNECT IT Vertical Ergonomic függőleges egér teszt

CONNECT IT Vertical Ergonomic függőleges egér
CONNECT IT Vertical Ergonomic függőleges egér

Tökéletes ergonómia

  •  Szuper ergonomikus kialakítás
  •  Hétköznapi használatra tökéletes
  •  Vezeték nélküli és kényelmes
  •  Hosszú akkumulátor idő
Aktuális ár

CONNECT IT Vertical Ergonomic függőleges egér egér - részletes információk
Márka CONNECT IT
Csatlakozás Bluetooth
Technológia Lézeres
DPI 1600 DPI
Gombok száma 5

Nem maradhatnak ki az egér toplistánkról a függőleges egerek sem. Ezek a kütyük elsőre furcsának tűnhetnek, azonban hatalmas előnyük, hogy sokkal természetesebb és egészségesebb pozícióban tartják a csuklódat és az alkarodat, mint a hagyományos társaik. Ma a CONNECT IT egyik vertikális egerét szeretném bemutatni neked.

Ez egy alaposan átgondolt kialakítású készülék, ami nem csak természetes helyzetben tartja az alkarodat, de egy kényelmes csuklótámasszal is rendelkezik. Valószínűleg kelleni fog egy-két nap amíg megszokod a használatát, de ha csukló problémákkal küzdesz, akkor hosszútávon imádni fogod.

Ha szeretnéd megóvni a csuklódat és az alkarodat, akkor ez mindenképpen jó választás lesz.

Optikai technológián alapuló, vezeték nélküli egérről van szó. Így a kábel nem lesz útban munka vagy játék közben és az asztalod is rendezettebbnek tűnik majd. Ehhez egy USB kulcson keresztül létesít kapcsolatot a számítógéppel. Egy darab AA típusú elemmel működik és a gyártó leírása szerint akár 10 hónapot is kibír egyetlen töltéssel.

Nézzük meg még a szárazabb technikai adatokat. Az egér válaszideje 8 ms, ami hétköznapi használatra tökéletes, játékhoz már egy kicsit magas lehet. Emellett 1600 DPI értékkel rendelkezik, amit az egéren található gombbal vagy a számítógépen is szabályozhatsz. Ez az érzékenységet mutatja meg.

Összesen 6 darab gomb található az egéren. A hagyományos jobb és bal gombok mellett természetesen elérhető a görgő is. Található rajta egy érzékenység szabályozó DPI gomb. Az egér túloldalán pedig kettő gomb segít előre vagy visszafelé lépni a böngészőablakokban. Szóval extra programozható gombot nem kapott, de hétköznapi használatra még így is tökéletes.

Szerintem ez az egér minden olyan funkcióval rendelkezik, amire egy átlagos felhasználónak szüksége van. Egy jó kis egérről van szó amúgy is, de a legnagyobb előnye mégis a vertikális kialakítás. Ha szeretnéd megóvni a csuklódat és az alkarodat, akkor ez mindenképpen jó választás lesz. Ráadásul még az ára sem elképesztően magas.

CONNECT IT Vertical Ergonomic függőleges egér egér összesítő vélemény

Előnyök:

  •  Szuper ergonomikus kialakítás
  •  Hétköznapi használatra tökéletes
  •  Vezeték nélküli és kényelmes
  •  Hosszú akkumulátor idő

Hátrányok:

  •  Eltarthat pár napig mire megszokod a vertikális kialakítást

További egér tesztek