Dell KB522 billentyűzet teszt

Dell KB522 billentyűzet
Dell KB522 billentyűzet

Gazdaságos megoldás irodai használatra

  •  Szép és praktikus egyszerre
  •  Nagyon jó ár-érték arány
  •  Kényelmes használat
  •  Magyar kiosztás
Aktuális ár

Dell KB522 billentyűzet billentyűzet - részletes információk
Márka Dell
Csatlakozás USB
Kiosztás Magyar
Billentyűk típusa Membrános

Ez a Dell billentyűzet tökéletes társad lehet a mindennapokban. Egy kényelmes kialakítású, praktikus és minőségi klaviatúráról van szó, amihez ráadásul kifejezetten baráti áron juthatsz hozzá. Hétköznapi vagy irodai használatra kiváló választás.

Ami egyértelműen kiemeli ezt a klaviatúrát a klaviatúrák sokaságából az a kiváló ár-érték aránya. Néhány ezer forintért kaphatsz egy kiváló minőségű eszközt, ami nem csak jól mutat, de egyben borzasztó kényelmes is.

Kialakítása elegáns és praktikus egyszerre, használata pedig kifejezetten kényelmes.

Elegáns és egyszerű fekete dizájnja nem hivalkodó, de mégis olyan egyedi megoldásokat tartalmaz, amik elnyerik majd a tetszésedet. Az egyik ilyen a fém keret, ami igazi prémium megjelenést kölcsönöz a klaviatúrának. A másik pedig a billentyűzet tetején kiemelkedő extra funkciógombok. Ezek a mindennapokban hasznos társaid lesznek, viszont a kiemelkedő kialakítás miatt nem is foglalnak plusz helyet a billentyűzeten. Szerintem ez egy roppant praktikus és elegáns megoldás.

A készülékhez tartozik még egy csuklótámasz is, ami a gördülékenyen lenyomódó membrános billentyűkkel együtt kényelmes használatot biztosítanak majd akár hosszú órákon át tartó munka esetén is.

Ezt a billentyűzetet vezetékkel tudod majd csatlakoztatni a géphez, és univerzálisan használható, praktikus USB csatlakozót kapott. Így nem kell majd akkumulátor miatt aggódnod, mint a vezeték nélküli billentyűzetek esetében.

Amit még érdemes megemlíteni, hogy ez a klaviatúra magyar kiosztással rendelkezik. Így tökéletesen alkalmas otthoni és irodai használatra is. Minden a megszokott helyen lesz rajta, nem kell majd a billentyűket keresgélned. Ebben lesz segítségedre az abszolút hagyományos elrendezés is, ahol a num-pad és minden más billentyű pontosan ott található, ahol már hosszú évek alatt megszokhattad.

Szerintem ez a billentyűzet kedvező ára mellett is igazi prémium minőséget képvisel. Kialakítása elegáns és praktikus egyszerre, használata pedig kifejezetten kényelmes. Tökéletes választás lesz otthonra, de akár irodába is.

Dell KB522 billentyűzet billentyűzet összesítő vélemény

Előnyök:

  •  Szép és praktikus egyszerre
  •  Nagyon jó ár-érték arány
  •  Kényelmes használat
  •  Magyar kiosztás

Hátrányok:

  •  Ennél a billentyűzetnél nem tudnék semmilyen negatívumot kiemelni

További billentyűzet tesztek