Dell WM527 vezeték nélküli egér teszt

Dell WM527 vezeték nélküli egér
Dell WM527 vezeték nélküli egér

Gyönyörű és kényelmes

  •  Stílusos, letisztult dizájn
  •  Kényelmes használat akár balkezeseknek is
  •  Megbízható működés
  •  Minimalista lakásokba tökéletes
Aktuális ár

Dell WM527 vezeték nélküli egér egér - részletes információk
Márka Dell
Csatlakozás Bluetooth
Technológia Lézeres
DPI 1600 DPI
Gombok száma 5

Ez a Dell egér egyébként is elég szuper, viszont amiben verhetetlen, az a dizájnja. Én első látásra beleszerettem. Ugyanúgy megállja a helyét egy minimalista íróasztalon, mint egy Sci-Fi filmben. Egyszerűen csak gyönyörű.

Persze a kinézet mellett több dolog is szól mellette. Mutatom is, hogy mik azok.

Minimalista íróasztalokra szerintem ennél nehezen találsz jobb megoldást.

Elsőként érdemes megemlíteni, hogy egy vezeték nélküli készülékről van szó. Ez azért is jó, mert tökéletesen kiegészíti a minimalista dizájnt. Nincsenek felesleges élek, gombok, kábelek. Csak a letisztult funkcionalitás. Korszerű Bluetooth technológiát használ. De akár az USB kulcsos csatlakozást is választhatod, ha a géped nem tudja a Bluetooth kapcsolatot. Akkumulátor gyanánt kettő darab kis méretű AAA elemre lesz majd szükséged.

Lézeres technológiával működik, ami magas érzékenységet és precizitást tesz lehetővé. Számszerűsítve ez 1600 DPI-t jelent, ami hétköznapi használatra, de akár játékra vagy szerkesztésre is megfelelő lehet.

További pozitívum még, hogy szimmetrikus kialakítással rendelkezik, így jobb- és balkezesek egyaránt használhatják. Hasonlít egyébként stílusban az Apple egeréhez. Annyi különbséggel, hogy ez íveltebb. Így azoknak is kényelmes lesz, akik használat közben jobban behajlítják az ujjaikat. A közepes méret is hozzájárul majd a kényelmes használathoz.

Extra gombokat viszont nem kapott. Megtalálható az alap jobb és bal klikk, a görgő és egy-egy előre, illetve vissza gomb. Szóval a macro parancsokról itt le kell majd mondanod.

Mindent összevetve szerintem ez egy szuper kis egér. Kicsivel magasabb az ára, de cserébe jól funkcionál, kényelmes, praktikus és tényleg elképesztően szép. Minimalista íróasztalokra szerintem ennél nehezen találsz jobb megoldást.

Dell WM527 vezeték nélküli egér egér összesítő vélemény

Előnyök:

  •  Stílusos, letisztult dizájn
  •  Kényelmes használat akár balkezeseknek is
  •  Megbízható működés
  •  Minimalista lakásokba tökéletes

Hátrányok:

  •  Picivel magasabb ár
  •  Nincsenek extra gombok

További egér tesztek