DJI Mavic Mini Fly More Combo drón teszt

DJI Mavic Mini Fly More Combo drón
DJI Mavic Mini Fly More Combo drón

Kompakt méret, profi minőség

  •  Professzionális minőség
  •  Komoly kamera
  •  Fejlett navigációs technológia
  •  Magas akkumulátor időtartam
Aktuális ár

DJI Mavic Mini Fly More Combo drón drón - részletes információk
Márka DJI
Típus Kamerás drón
Kamera 2.7 K kamera
Repülési idő 30 perc

A DJI az egyik legismertebb név, ha drónokról van szó. Nem véletlenül, ugyanis termékeik elsőosztályú minőséget képviselnek. Ezek a drónok rendelkeznek a legújabb technológiákkal, ár-érték arányban verhetetlenek és igazi professzionális munkára is alkalmasak. Ma egy kompaktabb modelljüket a Mavic Mini-t szeretném bemutatni neked.

A DJI Mavic Mini Fly Combo egy drón csomag, amiben mindent megtalálsz majd, amire szükséged lehet egy jó kis repüléshez. A készletben van egy apró, 249 grammos robot, beépített kamerával, egy távirányító és egy aksi.

Ha szeretnél szuper videókat készíteni, vagy csak kiélvezni a drónnal való repülés örömét, akkor a DJI gépeknél nehezen találsz erre jobb társat.

Maga a drón fejlett navigációs technológiával és remek repülési képességekkel rendelkezik. Akár 46,8 km/órás sebességre is képes, rendelkezik beépített GPS-szel, és elérhetőek az automata leszállás, illetve felszállás funkciók is.

Természetesen egy jó drónhoz elengedhetetlen a remek akkumulátor és a jó energiagazdálkodás is. A kompakt méretnek és a szuper kialakításnak köszönhetően ez a robot képes akár 30 percnyi repülésre is egyetlen töltéssel, ami kiemelkedőnek mondható.

Beépített kamera is található benne, ami FullHD-nál is jobb minőségben, 2704×1520 pixeles felbontásban rögzít képet. A fejlett képstabilizátornak köszönhetően repülés közben sem lesz homályos a kép, így jó minőségű videókat rögzíthetsz majd. Emellett elérhető egy memóriakártya nyílás is a gépen, amivel akár 256 GB-nyi tárhelyet is elérhetsz. A kamera természetesen forgatható, így még könnyebben tudod majd irányítani a felvételt.

A készülékhez tartozik egy profi távirányító is, amivel az irányítás egyszerű és problémamentes. Ennek a hatótávolsága 2 kilométer, így nyugodtan repkedhetsz majd a drónnal. Ráadásul megtalálható rajta egy dokkolóállomás is a telefon számára, hogy pontosan tudd követni a drónt, és a kamerán keresztül mindent láthass.

Ez a drón egy igazi profi masina, kompakt, összecsukható testbe zárva. Ha szeretnél szuper videókat készíteni, vagy csak kiélvezni a drónnal való repülés örömét, akkor a DJI gépeknél nehezen találsz erre jobb társat. Jó szívvel tudom ajánlani ezt a kicsikét profiknak és kezdőknek egyaránt!

DJI Mavic Mini Fly More Combo drón drón összesítő vélemény

Előnyök:

  •  Professzionális minőség
  •  Komoly kamera
  •  Fejlett navigációs technológia
  •  Magas akkumulátor időtartam

Hátrányok:

  •  Magasabb ár

További drón tesztek