Dr. Chen Probikum 7 Senior kapszula probiotikum teszt

Dr. Chen Probikum 7 Senior kapszula probiotikum
Dr. Chen Probikum 7 Senior kapszula probiotikum

Instant megoldás az immunrendszer támogatásához

  •  Vitaminok és ásványi anyagok jelenléte
  •  Megfelelő csíraszám
Aktuális ár

Dr. Chen Probikum 7 Senior kapszula probiotikum probiotikum - részletes információk
Márka Dr. Chen
Formátum Kapszula
Baktériumtörzsek száma 7
Csíraszám 1.5 milliárd

Akik érdeklődnek a természetgyógyászat és az alternatív medicina iránt, azoknak ismerősek lehetnek dr. Chen termékei. Beltartalomra teljesen korrektül összerakott étrend-kiegészítőkről van szó, ami mellé igencsak kedvező ár társul. Nincs ez másként ennél a probiotikumnál sem, ami – ahogy a neve is tükrözi- egy felnőtteket megcélzó készítmény.

Kezdjük a lényeggel: a Dr. Chen Probikum 7 Senior hétféle olyan élőflórás, aktív baktériumot tartalmaz, ami a bélflóránkban is megtalálható. A csíraszám pedig meglepően izmos (egymilliárd-ötszázmillió), vagyis panaszra nem lehet okunk.

A termék érdekessége, hogy a probiotikum mellé többféle vitamin és ásványi-anyag is be van pakolva, és ezek – a termékcímke adatai szerint – nemcsak mutatóban vannak benne, hanem fedezik a napi szükségletedet. A C-és B vitaminsor mellé szelén, króm és cink is társul, de a napi D-vitamin adagod is meglesz, ha ezt a terméket választod.

Persze csodát azért ne várjunk ezen a téren, önmagában multivitaminként azért nem nevezhető minden igényt kielégítőnek a termék, de nem is ez a célja.

Ennek a probiotikumnak kétségtelen praktikuma, hogy antibiotikumok szedése közben, illetve a gyomor vagy bélrendszeri fertőzés esetén sem kell lemondanod a multivitaminodról, egy kapszulában letudhatod az egészet.

Ami még nagyon szimpatikus ebben a probiotikumban, hogy inulint is tartalmaz, ami a baktériumok hasznosulásában játszik fontos szerepet.

Összességében egy jó kis kompakt termékről van szó, ami klassz kettő az egyben instant megoldást kínálhat neked, ha a probiotikum mellé valami pluszt is keresel, amivel az immunrendszered megtámogathatod.

Dr. Chen Probikum 7 Senior kapszula probiotikum probiotikum összesítő vélemény

Előnyök:

  •  Vitaminok és ásványi anyagok jelenléte
  •  Megfelelő csíraszám

Hátrányok:

  •  Multivitaminként önmagában karcsú

További probiotikum tesztek