ECG EWF 1064 DD mosógép teszt

ECG EWF 1064 DD mosógép
ECG EWF 1064 DD mosógép

Olcsó ár, kiváló minőség

  •  Kedvező ár
  •  Megbízható minőség
  •  Rendelkezik az összes fontosabb funkcióval
Aktuális ár

ECG EWF 1064 DD mosógép mosógép - részletes információk
Márka ECG
Típus Elöltöltős
Energiaosztály D
Mosókapacitás 6 kg

Ha nagy háztartási gépet vásárolunk, néha csak egy egyszerű és jól működő megoldást keresünk. Az ECG mosógépe pedig pontosan ezt nyújtja. Egy egyszerű, olcsó, de kiváló minőségű készüléket, ami nem rendelkezik csili-vili extrákkal, de tökéletesen elvégzi a feladatát.

Egy előltöltős mosógépről van szó, amiről már rénézésre látszik, hogy nem csicsázza túl a dolgokat. Az egyszerű, de ízléses külső pedig egy nagyszerű és praktikus masinát rejt.

Olcsó ára mellett is képes megbízható minőséget nyújtani. Egy-két fős háztartások számára kényelmes megoldást jelenthet.

Ezt a készüléket elsősorban kisebb és közepes háztartásokba tudom ajánlani. Ennek az oka az alacsonyabb kapacitása. Egy ciklus alatt 6 kilogramm ruhát képes kimosni, ami egy-két fős háztartások számára tökéletes lehet.

Programok és extra funkciók tekintetében nem kell nagy durranásra számítani, de a mindennapokban szükséges dolgokat tudja a masina. Megtalálhatóak a különböző anyagokra speciálizált programok, a gyorsmosás, a késleltett indítás, és a gyerekzár funkció is. A klasszikus, gazdaságos ECO program pedig 193 perc alatt képes kimosni 5 kilogrammnyi ruhát.

Fogyasztás szempontjából valamivel gyengébben teljesít ez a készülék, de ugye a kissebb kapacitás miatt ez sem eredményez majd hatalmas számlákat. Egy ciklus során 43 liter vizet fogyaszt el a készülék, de ez a töltet súlyának függvényében csökkenhet. Az áramfogyasztása valamivel magasabb, mint a drágább készülékeknek. Ez a gyakorlatban 100 mosási ciklusonként nagyjából 65 kWh elektromos áramot jelent majd.

Amiről még érdemes lehet pár szót ejtenünk, az a centirfúga. Ez a mosógép nem rendelkezik a nagyobb masinákra jellemző szuper erős centrifúgával. Itt a maximális sebesség 1000 fordulat percenként. Szóval a ruhák száradási ideje valamivel magasabb lehet. De mivel a töltet súly is kisebb, mint a nagyobb mosógépek esetében, így ez sem fog különösebb problémát jelenteni. Illetve a centirfúga kapcsán megemlíthetjük még a zajszintet is, ami 77 dB.

Mindent összevetve én úgy gondolom, hogy ez egy kifejezetten jó mosógép. Olcsó ára mellett is képes megbízható minőséget nyújtani. Egy-két fős háztartások számára kényelmes megoldást jelenthet. Jó szívvel tudom ajánlani, ha nincs szükséged nagy kapacitású mosógépre, és szeretnél egy kicsit spórolni is.

ECG EWF 1064 DD mosógép mosógép összesítő vélemény

Előnyök:

  •  Kedvező ár
  •  Megbízható minőség
  •  Rendelkezik az összes fontosabb funkcióval

Hátrányok:

  •  Valamivel magasabb fogyasztás

További mosógép tesztek