Einhell AKU GE-CM 36/47 HW Li akkumulátoros fűnyíró teszt

Einhell AKU GE-CM 36/47 HW Li akkumulátoros fűnyíró
Einhell AKU GE-CM 36/47 HW Li akkumulátoros fűnyíró

Kényelmes, hatékony, környezetbarát

 •  Strapabíró kivitelezés
 •  Akár 4 akkumulátorral is használható
 •  Többféle vágási funkció
 •  Számtalan kényelmi funkció
 •  2 db gyorstöltő az aksikhoz
Aktuális ár

Einhell AKU GE-CM 36/47 HW Li akkumulátoros fűnyíró fűnyíró - részletes információk
Márka Einhell
Típus Akkumulátoros
Teljesítmény 18 V
Vágószélesség 47 cm
Fűgyűjtő Műanyag, 75 L-es

Vedd át az irányítást a kerted felett ezzel a tiszteletet parancsoló, akkumulátoros fűnyíróval, ami kábelek, botlásveszély és fárasztó indítás nélküli hatékony munkával fog megajándékozni.

A Power X-Change rendszer két erős 18 V / 4,0 Ah akkumulátora megfelelő energiát fog biztosítani ennek a szemrevaló gépnek, hogy akár 500 négyzetméternyi kertet is rendbe hozhass.

De amitől nagyon szimpatikus számomra a gép az az, hogy akár 4 akkumulátorral is felszerelheted, és így máris megduplázhatod a nyírandó terület nagyságát.

Persze ezek az aksik adnak némi többletsúlyt ehhez az egyébként sem pehelykönnyű masinához, de szerencsére a nagyméretű görgőcsapágyas kerekek segítenek abban, hogy a fűnyíró könnyedén guruljon a hepehupásabb talajon is. A fém alváznak köszönhetően ez a robusztus felépítésű gép jól bírja a megpróbáltatásokat, egyedüli gyenge pontja a műanyag aksidoboz-fedél, ami kissé gyengébb konstrukciónak tűnik.

A kellemes és hátfájásmentes munkavégzést a három különböző magasságba állítható és összecsukható Softgrip fogófelülettel ellátott nyél biztosítja.

De nézzük, milyen munkát végez ez a gép a fűben!

Az Einhell többféle vágási funkciót biztosít a géphez: választhatod az oldalsó és hátsó fűkidobást (ehhez kapsz adaptert is), de egy nagyméretű (75 L-es) fűgyűjtőt is ráakaszthatsz a masinára. Sőt! A mulcsozó funkciónak köszönhetően trágyaként is hasznosíthatod a felaprított füvet.

47 cm-es vágási szélességének köszönhetően nagyobb területekhez is ideális választás ez a fűnyíró, ugyanakkor a nagyra nőtt fű és gaz feladhatja neki a leckét, így a maximális 3300 fordulat/perc sebesség nem biztos, hogy bírni fogja. Száraz, normál méretű fű esetén azonban szép és egyenletes vágási képet hagy maga után.

A precíz munkát a hatfokozatú, központilag állítható vágási magasság beállítás támogatja.

Összességében bátran ki merem jelenteni, hogy ez a sokféle funkciókat nyújtó gép kiválóan ötvözte a benzines és elektromos fűnyírók legjobb tulajdonságait, így környezetbarát és rugalmas munkavégzést tesz lehetővé a kerted bármely szegletében.

Még akár az is elképzelhető, hogy át fogja írni a fűnyírással szerzett korábbi kellemetlen tapasztalataidat is.

Einhell AKU GE-CM 36/47 HW Li akkumulátoros fűnyíró fűnyíró összesítő vélemény

Előnyök:

 •  Strapabíró kivitelezés
 •  Akár 4 akkumulátorral is használható
 •  Többféle vágási funkció
 •  Számtalan kényelmi funkció
 •  2 db gyorstöltő az aksikhoz

Hátrányok:

 •  Az akkumulátor fedél gyenge
 •  Nagy súly

További fűnyíró tesztek