Einhell GH-PT 2538AS Home benzines szegélynyíró teszt

Einhell GH-PT 2538AS Home benzines szegélynyíró
Einhell GH-PT 2538AS Home benzines szegélynyíró

Hajítsd el jó messzire a fűnyíró ollódat!

  •  Alacsony rezgésszámú kétütemű motor
  •  Centrifugális tengelykapcsoló
  •  Könnyű indítás (hidegről is)
  •  Ergonomikus, rezgéscsillapító fogantyú
Aktuális ár

Einhell GH-PT 2538AS Home benzines szegélynyíró fűkasza - részletes információk
Márka Fieldmann
Típus Benzines
Teljesítmény 0,75 kW
Vágószélesség 38 cm
Súly 5,6 kg
Zajszint n.a.

Egy nagy és gazos terület már komolyabb kihívások elé állíthat kerttulajdonosként, ezért egy ilyen helyen egyértelműen egy masszív és hosszú élettartamú, erős benzines fűnyíróra lesz szükséged.
De mi a helyzet a bosszantó gyepszélekkel, bokrok és kerítések melletti senki földjével, ahová a legfürgébb és legügyesebb fűnyírókkal sem férsz hozzá?

Az Einhell GH-PT 2538AS benzines szegélynyíró gondoskodik róla, hogy ezeken a helyeken is kifogástalan legyen a nyírás. A vágást a dupla damiltekercs végzi, a damilhossz beállítása pedig félautomata rendszerű. A dupla damil további előnye, hogy sokkal szebb, tisztább vágásképet kapsz.

A könnyed és hatékony munkát a gép kis súlya (5,6 kg), a hajlított alumínium vezetőnyél, a fokozatmentesen állítható, klasszul irányítható ergonomikus fogó és tartozékként kapott vállpánt is segíti.

Ezeknek a benzines gépeknek két nagy rákfenéje van, a motor és a nehéz indítás. Szerencsére az Einhell ügyesen áthidalta a lehetséges problémákat. A kézi üzemanyag szivattyú, az automata szívató és az elektronikus gyújtás segítségével gyorsan és gond nélkül pöccintheted be a gépet, az alacsony rezgésszámú kétütemű motor pedig magas teljesítményével, egyszerű működésével és jobb vágásteljesítményével segíti a fű vágását. Mivel a kétütemű motor egy igénytelenebb motortípust is jelent, így a karbantartása sem fog kihívások elé állítani. Ugyanakkor tudnod kell, hogy a négyütemű motorokhoz képest ez azért hangosabb lesz!

A biztonságos munkáról a nagy damilvédő fej és centrifugális tengelykapcsoló gondoskodik, amely üresjáratban leállítja a vágószerszámot; a kényelmes tárolást és szállítást pedig a szétszedhető tengely segíti.

Mivel a gép benzin-gázolaj keverékkel működik, nagy hasznodra lesz a tartozékként kapott műanyag keverőpalack a keverék elkészítéséhez.

Ahol gyors és hatékony szegélynyírásra van szükség, és nincs idő kézzel hímezgetni a gyepszéleket és nehezen elérhető területeket, ott ez a szegélyvágó pótolhatatlan segítséget fog jelenteni.

Einhell GH-PT 2538AS Home benzines szegélynyíró fűkasza összesítő vélemény

Előnyök:

  •  Alacsony rezgésszámú kétütemű motor
  •  Centrifugális tengelykapcsoló
  •  Könnyű indítás (hidegről is)
  •  Ergonomikus, rezgéscsillapító fogantyú

Hátrányok:

  •  Hangos

További fűkasza tesztek