Electrolux PerfectCare 700 EW7W368SI beépíthető mosó-szárítógép teszt

Electrolux PerfectCare 700 EW7W368SI beépíthető mosó-szárítógép
Electrolux PerfectCare 700 EW7W368SI beépíthető mosó-szárítógép

Beépíthető, praktikus

  •  Beépíthető konstrukció
  •  Alacsony fogyasztás
  •  Korszerű technológiák
  •  Gőz funkció
Aktuális ár

Electrolux PerfectCare 700 EW7W368SI beépíthető mosó-szárítógép mosó- és szárítógép - részletes információk
Márka Electrolux
Mosó kapacitás 8 kg
Szárító kapacitás 4 kg
Éves vízfogyasztás 23000 liter
Éves energiafogyasztás 1060 kWh
Centrifuga zajszint 70 dB

Ezt a mosó-szárítógépet elsősorban azoknak ajánlom, akik nem akarják, hogy szem előtt legyen a gép. Egy beépíthető készülékről van szó, ami tökéletesen megbújik egy szekrényajtó mögött. Tökéletes megoldás lehet, ha például csak a konyhában tud helyet kapni a mosógép, de nem akarod vele elrontani az összképet. De ugyanígy megállja majd a helyét egy fürdőszobaszekrénybe építve is.

A beépíthetőség mellett számos egyéb pozitívummal is rendelkezik ez a modell. Az Electrolux Perfect Care mosógép családja egyébként is elég jó minőséget képvisel, és ez alól nem jelent kivételt ez sem.

Egy beépíthető készülékről van szó, ami tökéletes megbújik egy szekrényajtó mögött.

A energiaosztállyal rendelkezik, ami éves szinten 23000 liter víz és 1060 kWh áram elfogyasztását jelenti nagyjából. Ez 200 szárítós ciklusra vonatkozik, szóval ha ennél kevesebbet mosol, szárítasz, akkor ez még alacsonyabb is lehet. Kapacitás tekintetében is teljesen rendben van a gép. 8 kilogramm ruhát moshatsz ki vagy 4-et száríthatsz egy ciklusban.

Pozitívum még a nagy teljesítményű centrifuga rendszer, ami percenként 1600-as fordulatszámra képes. Érdemes még megemlíteni azt is, hogy ez a készülék kifejezetten halk, a leghangosabb folyamatoknál sem haladja meg a zajszint a 70 dB-t.

A kényelmes és friss ruhákat több korszerű technológia összessége garantálja. A fejlett érzékelőknek köszönhetően a készülék automatikusan beállítja a programokat a szövet típusát és a töltet tömegét figyelembe véve. Emellett rendelkezik SteamCare funkcióval is, ami a gőz erejével tisztítja és simítja ki a ruhákat. Így a kimosott cuccok mindig frissek, tiszták és jó illatúak lesznek. Sőt, a vasalással töltött időt is megspórolhatod.

A készülék számos beépített gyári programmal rendelkezik, amik között megtalálhatóak az egyes szövettípusokra specializált beállítások, de a gyors program is. Ez utóbbival akár egy órán belül kimoshatsz és megszáríthatsz egy kisebb töltetet. Az extrák közé tartozik még, hogy akár a ciklus közepén is hozzáadhatsz a mosáshoz egy-két kimaradt ruhadarabot.

Én úgy gondolom, hogy ez a masina egy kiváló mosó- és szárítógép, ami tökéletes választás lehet bármilyen háztartásba. A beépíthető kialakítás pedig már csak hab a tortán.

Electrolux PerfectCare 700 EW7W368SI beépíthető mosó-szárítógép mosó- és szárítógép összesítő vélemény

Előnyök:

  •  Beépíthető konstrukció
  •  Alacsony fogyasztás
  •  Korszerű technológiák
  •  Gőz funkció

Hátrányok:

  •  Drágább ár

További mosó- és szárítógép tesztek