Elittárs társkereső teszt

Elittárs társkereső
Elittárs társkereső

Igényeseknek

  •  Erősen szűrt felhasználói bázis
  •  Igényes felhasználók
  •  Részletesen kitötltött profilok
  •  A rendszer segít megtalálni a neked megfelelő embereket
Aktuális ár

Elittárs társkereső társkereső - részletes információk
Márka Elittárs
Platform Weboldal
Üzleti modell Fizetős
Felhasználóbázis
Notice: Undefined offset: 3 in /home/ralfhuvx/public_html/wp-content/themes/modern/single-termek.php on line 140

Válogatós vagy párkeresés terén? Szeretnél igényes, értelmiségi emberekkel megismerkedni? Akkor az Elittárs oldalát neked találták ki. Ez a társkereső kicsit komolyabb, mint más hasonló oldalak. Nézzük is meg, hogy mi a különbség!

Az Elittárs egész brandje arra épül, hogy az igényesebb párkeresőket gyűjtsék egy helyre. Természetesen ide is bárki tud regisztrálni, de van egy-két lépés, amivel ki tudják szűrni a komolytalanabb látogatókat. Rögtön ilyen a regisztráció, ami egy hosszabb folyamat. Rengeteg kérdést kell megválaszolnod és részletesen ki kell töltened a profilodat. Ez egyrészt fárasztó lehet, másrészt viszont biztos lehetsz benne, hogy aki veszi a fáradtságot, hogy végighaladjon a regisztrációs lépéseken, az komolyan veszi a párkeresést. Itt nem fogsz olyan profilokkal találkozni, akik egyetlen mondatot adnak meg a bemutatkozásukban, vagy csak egy “Szia mizu?”-val írnak majd rád.

Komoly kapcsolatot keresel? Nem akarod az idődet vesztegetni a kamu profilokra? Igényesebb vagy és nagyobbak az elvárásaid az átlagnál? Akkor az Elittárson a helyed!

A másik szűrő, amivel a felhasználók szembetalálhatják magukat, hogy ez az oldal fizetős. Ingyenesen regisztrálhatsz, de ilyenkor a funkciók erősen korlátozottak. Ráadásul a havidíj is egészen magas, ami egy két élű kard. Egyrészt neked is mélyebben a pénztárcádba kell majd nyúlnod. Másrészt viszont így már csak olyanoktól fogsz üzenetet kapni, akiknek tényleg komolyak a szándékai, hiszen ők is kifizették ezt az összeget.

Ennek az oldalnak a másik nagy előnye, hogy kifejezetten ügyesen tudja összehozni az embereket. Több érdekes funkciót és fejlett algoritmusokat használnak, hogy megtalálják azokat az embereket, akikkel jól összeilletek majd. Ebben nagy segítséget nyújt nekik a regisztrációkor megadott számtalan adat.

Az oldal imidzse miatt sok értelmiségivel, diplomással és igényesebb felhasználóval fogsz itt találkozni. Ez nem jelenti azt, hogy diploma nélkül nem tudsz regisztrálni. Csupán más lesz a felhasználók összetétele, mint más oldalakon. Ez azért is jó, mert így már eleve jobban be tudod lőni, hogy kikkel ismerkedsz majd. Ha a fentiek igazak lehetnek álmaid párjára, akkor itt a helyed neked is!

Az Elittárs, ahogy a neve is mutatja egy prémium oldal. Ennek megfelelő a felhasználói bázis is. Szóval elsősorban azoknak ajánlanám, akik komolyabb kapcsolatra vágynak és nem akarnak sok időt vesztegetni kamu profilokra vagy komolytalan emberekre.

Elittárs társkereső társkereső összesítő vélemény

Előnyök:

  •  Erősen szűrt felhasználói bázis|Igényes felhasználók|Részletesen kitötltött profilok|A rendszer segít megtalálni a neked megfelelő embereket

Hátrányok:

  •  Drágább havidíj|Az ingyenes rész erősen korlátozott|Válogatósabbak az emberek

További társkereső tesztek